SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Capitanul Horia Popa despre turul sezonului

2 min read

Căpitanul Horia Popa a făcut o scurtă avancronică a partidelor pe care SR Braşov le va juca în turul campionatului Ligii 3, Seria 5.

Etapa 1, depasare Olimpic Cetate Râşnov: „Va fi un meci interesant. Sunt sigur însă că în noua formulă şansele să plecăm învingători sunt mai mari”.

Etapa a 2-a, acasă cu AFC Odorheiu Secuiesc: „O să fie o revedere frumoasă cu vechiul nostru antrenor. Avem şi doi foşti colegi care s-au transferat acolo. E şi primul nostru meci acasă. Sunt sigur că ei vor veni bine pregătiţi, îl cunoaştem pe Florin Stângă. Ne vom lua toate măsurile”.

Etapa a 3-a, deplasare CSO Plopeni: „Nu ştiu să spun multe despre adversar. O echipă nou promovată. De obicei, astfel de meciuri sunt deschise oricărui rezultat. Vom merge să câştigăm”.

Etapa a 4-a, deplasare AFC Astra 2: „Îmi amintesc o victorie a noastră în deplasare cu 1-0, după un meci foarte complicat. Apoi am avut un duel acasă, câştigat cu 3-0. Vechi prieteni cei de la Astra 2. Sunt sigur că Liviu va pregăti meciul foarte bine”.

Etapa a 5-a, acasă cu ACS Kids Tâmpa Braşov: „Mă leagă o prietenie de preşedintele lor. Asta e o ambiţie în plus pentru mine. Va fi un meci interesat, dar vom câştiga cu Kids Tâmpa”.

Etapa a 6-a, deplasare ACS KSE Târgu Secuiesc: „Adversarul pe care l-am avut şi în Cupa României. Vechi prieteni cei de la Tg. Secuiesc. Am jucat amicale multe cu ei, iar rezultatele au fost pozitive de fiecare dată”.

Etapa a 7-a, acasă cu CS Blejoi: „Avem un 1-1 în deplasare cu ei. Un meci în care se putea întâmpla orice, puteam să câştigăm, dar puteam să şi pierdem. Au o echipă experimentată”.

Etapa a 8-a, deplasare CSM Corona Braşov: „Deplasarea de acasă. Meciul meciurilor. Jucăm cu Corona. Un meci normal de campionat, dar probabil va fi o ambiţie în plus pentru ambele echipe. Eu sunt optimist pentru acest joc”.

Etapa a 9-a, acasă cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2: „Jucăm cu Sepsi, echipa secundă a grupării de Liga 1. Un lot mixt, sunt acolo şi tineri şi jucători cu experienţă. Nu ştiu foarte multe despre ei, ştiu doar că avem obligaţia să jucăm la victorie. Ne dorim să încheiem turul pe un loc cât mai bun”.

Aşa cum ştiţi, au venit mulţi jucători în ultima perioadă. Formăm un lot unit, este o familie frumoasă. Ne aşteaptă nouă etape foarte importante. Vă invităm să ne susţineţi

Căpitanul „stegarilor” Horia Popa
https://www.facebook.com/BrasovSR/posts/1043329449459804

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari