SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

La jucat și la strigat | Primul antrenament al anului [+galerie foto]

3 min read

„La antrenament ce facem?”, l-a întrebat Florin Stângă pe Piticu’ Rusu. „Ne antrenam”, a venit răspunsul prompt. „Și la meci?”… „Jucăm!”.

Până la joaca oficială, însă, urmează o perioadă în care suferința va pune stăpânire pe mușchi și articulații, plus niște sesiuni de joacă neoficială, în care nu vor conta atât rezultatele, ținta fiind consolidarea spiritului de echipă și a relațiilor de joc, după cum a spus dl. Stângă în conferința de presă care a precedat antrenamentul.

În cadrul aceleiași conferințe de presă ne-am reîntâlnit pentru prima dată în 2018 cu antrenorul Lucian Don Profesor Petre, care le dorește suporterilor un an nou plin de bucurii „pricinuite de ce o să se întâmple pe aici pe la stadion” și care le-a urat bun-venit în club celor mai noi achiziții, Emanuel Popa și Alexandru Țuțu.

Proiectul „SR” Brașov început în vara anului trecut de suporterii „stegari” și susținut acum și de compania Maurer Imobiliare își menține cursul de a readuce culorile galben-negre în elită. De la stânga la dreapta: Lucian Petre, director tehnic; Emanuel Popa, atacant; Alexandru Țuțu, mijlocaș; Florin Stângă, antrenor. Celelalte sosiri vor fi oficializate în cursul acestei săptămâni.

Cum și plecările fac parte din dinamica unui club de fotbal, tot astăzi au fost anunțați oficial de către Lucian Petre cei șapte jucători care nu vor mai continua sub culorile „stegare” în retur. Aceștia sunt: Cristi Burlacu (Nr. 20, mijlocaș, 11 meciuri în tur), Alin Morjan (Nr. 16, mijlocaș, 6 meciuri și 3 pase decisive), Alexandru Oprea (Nr. 8, atacant, 7 meciuri, 2 goluri, 1 pasă decisivă), Claudiu Gâscă Fânariu (Nr. 9, atacant, 13 meciuri, 5 goluri, 6 pase decisive – transferat la Cetate Râșnov), Marian Alupei (Nr. 5, fundaș central, 12 meciuri), Laurențiu Andrii (Nr. 19, fundaș dreapta, 9 meciuri, 2 goluri, 1 pasă decisivă) și Gabriel Răducu Pătrașcu (Nr. 21, fundaș stânga, 6 meciuri).

Le mulțumim și le suntem recunoscători tuturora pentru curajul arătat în vară, când s-au alătura proiectului nostru – fiecare minut petrecut de ei pe iarba din Bartolomeu și de prin județ a asigurat supraviețuirea identității „stegare”.

După încălzirea efectuată în tunel, jucătorii au ieşit la soare. Fotografii de Dobrică şi Cătălin Ignat

La reunire au fost prezenți următorii fotbaliști:

Portari: Daniel Mutu și Andrei Maxim;

Fundași: Raul Rusu, Dragoș Dumitraș, Octavian Poenaru, Răzvan Damian, Ciprian Răduțoiu, Laurențiu Căpățână, Raul Toader

Mijlocași: Horia Popa, Alexandru Vîrlan, Alexandru Vagner, Cristi Cocan, Dragoș Taras, Marian Popescu

Atacanți: Alin Damian, Emanuel Popa, Vlad Mirceoiu

Mijlocașul Lucian Codreanu a fost învoit.

Joi, de la ora 11, pe stadionul din Tărlugeni, „stegarii” vor disputa primul amical al iernii împotriva prim-divizionarei ACS Timișoara. Meciul va avea loc pe terenul sintetic al complexului din Tărlungeni, iar intrarea va fi liberă.

Steagul Renaște prin noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari