SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Înfrângere pe tabelă, prestație onorabilă în teren | FC Hermannstadt 3-0 Steagu’

2 min read

„Stegarii” au debutat în 2018 cu un meci test la Sibiu, contra vice-liderului Ligii a 2-a, FC Hermannstadt.

Echipa sibiană, aflată la finalul unui prim cantonament în care a mai învins ACS Timișoara (L1) cu 3-0 și Performanța Ighiu (L3) cu 2-1, a fost pusă la încercare în primele 20 de minute ale meciului de ideile ofensive ale băieților noștri, Horia Popa în două rânduri, Vagner și Poenaru verificând priza lui Cabuz.

Sibienii au deschis scorul în minutul 23 cu primul lor șut pe spațiul porții, Neagu primind aplauze pentru reușita sa de la toți cei aproximativ 80 se spectatori, între care și 20-30 de suporteri „stegari”.

Cristi Cocan a încercat să-l imite în minutul 25, însă șutul cu pământul a fost reținut în doi timpi de Cabuz.

Două nesincronizări defensive în minutele 29 (Târnovan) și 41 (Lupu) ne-au lăsat la trei goluri în urmă, în ciuda unei reprize echilibrate.

Au evoluat pentru noi în prima repriză: 12. Mutu – 5. Răduțoiu, 15. R. Damian, 4. Poverlovici, 24. Poenaru – 25. Vagner, 20. Țuțu, 7. Cocan – 17. Popa, 10. A. Damian (c), 11. Vîrlan


În repriza secundă s-a evidențiat Andrei Maxim, cu un reflex superb la firul ierbii sintetice și alte ieșiri sincronizate la marginea careului de șase metri pentru a degaja atacurile sibiene.

Florin Stângă a intrat și el în joc, oferind un plus de consistență mijlocului, în vreme ce cea mai mare ocazie a noastră i-a aparținut lui Horia Popa, care a finalizat din păcate multe peste excelenta pasă peste apărare a lui Țuțu.

Au evoluat pentru noi în prima repriză: 1. Maxim – 2. Rusu (c), 15. R. Damian, 3. Dumitraș, 5. Răduțoiu – 23. Popescu, 22. Stângă, 20. Țuțu – 17. H. Popa, E. Popa , 9. Taras


Următoarele nostre două meciuri vor fi miercuri, 31 ianuarie, de la ora 11, la Cheile Grădiștei, contra Petrolului Ploiești – liderul Seriei 3 din Liga a 3-a, și sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11, în deplasare la FK Miercurea Ciuc, ocupanta locului trei în Seria I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari