SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Înfrângere severă cu Chindia pe Carpați marți seară

2 min read

„Stegarii” au intrat greu în meciul disputat marți seară pe stadionul Carpați contra prim-divizionarei Chindia Târgoviște.

Partida, încheiată 5-0 în favoarea dâmbovițenilor, a început, de fapt, de la scorul de 3-0 pentru jucătorii antrenați de Viorel Moldovan, roș-albaștrii marcând în primele 10 minute după fiecare acțiune creată la poarta lui Andrei Maxim, nesincronizările apărătărilor noștri fiind speculate 100% de adversari.

Reveniți din șoc și conectați în sfârșit la meci, băieții în galben-negru au reușit să echilibreze jocul, s-au apărat mult mai precis și au început să conteze și ofensiv.

Din păcate, în minutul 26, Ștefan Nicolau nu a ajuns la timp să trimită în plasă centrarea lui Horia Pop pe jos, prin fața porții, după o acțiune construită și de Carlo Danciu. Și Florin Stîngă a avut o ocazie bună de a marca, șutul său de la 17 metri fiind respins din apropierea liniei porții de un fundaș advers.

Încă două goluri marcate de târgovișteni după pauză, în minutul 50 și 60, au adăugat la scorul final, cele mai lungi aplauze primindu-le Cristi Balcan (14 ani împliniți luna trecută), care a apărat poarta „stegară” în ultimele 5 minute ale meciului, fără a avea parte de evenimente.

_____

Joi, 4 iulie, vom disputa ultimul test al săptămânii, de la ora 18:00, cu divizionara secundă și una din cele mai titrate echipe românești Petrolul Ploiești.

Meciul SR Brașov – Petrolul Ploiești se va juca pe stadionul Silviu Ploeșteanu, iar biletele încep de la 15 lei (T2 și T1, gratuit copiii sub 14 ani) și ajung la 50 de lei (Fotolii).

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și în ziua meciului, începând cu ora 17:00, de la casa de bilete de lângă Poarta Mare (pentru T2 și T1) și de la recepția stadionului (pentru Fotolii).

Creat de stegari pentru stegari