SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | Steagu’ 0-3 CS Blejoi

2 min read

Stegarii vor dori să uite cât mai repede ziua de vineri. Rămași în zece oameni după o oră și cinci mnute de joc, când Ștefan Răchișan a văzut al doilea cartonaș galben, brașovenii n-au mai putut rezista liderului CS Blejoi și au primit trei goluri în ultimul sfert de oră.

Prima repriză a fost echilibrată, cea mai mare ocazie aparținându-le oaspeților printr-un șut de la distanță, dar Andrei Maxim a intervenit excelent la rădăcina stâlpului stâng. Același echilibru a continuat și după pauză și părea genul de meci în care prima echipă care marchează va câștiga.

După ce au rămas în zece oameni, stegarii au încercat să se apere cât mai bine în fața echipei care marcase 30 de goluri în precedentele 10 etape. Din păcate, o nesincronizare defenisvă i-a permis lui Lambru să reia cu capul din șase metri în minutul 74, fără șansă pentru Maxim. Până la final, prahovenii au majorat în minutul 83 dintr-un penalty prin Șandru, acordat în urma unei intervenții la minge a lui Laurențiu Căpățână, și în minutul 89, când Enache a finalizat tot print-o lovitură de cap în urma unei noi erori a fundașilor galben-negri.

Între cele trei goluri blejoiene s-au intercalat și câteva bune oportunități pentru stegari de a reveni în joc. Din păcate, Dragoș Sandu (min. 80), scăpat singur cu portarul, a ales un dribling în plus în locul unei finalizări, iar Horia Popa (min. 87) și-a văzut lovitura liberă scoasă de sub transversală de către Costin Bălănică.

Până la urmă, o victorie matură a celor de la Blejoi, care au profitat la maximum de omul în plus, consolidându-și poziția de lider. Noi rămânem cu lacrimile lui Fane Răchișan de la finalul meciului, care cerea scuze suporterilor pentru eliminare, dar și cu câteva lecții importante.

AU EVOLUAT

94. Maxim – 2. Hamciuc, 5. Rența, 97. Căpățână, 88. Sterian – 6. Burlacu, 96. Olteanu, 17. H. Popa – 9. Danciu, 77. M. Ion, 7. Răchișan

Au mai intrat: 10. Nicolau, 11. Savu, 21. Sandu


AU MARCAT

Lambru (74), Șandru (83), Enache (89)


Stegarii termină weekend-ul pe locul 4 (ultima poziție care asigură prezența în play-off), coborând o treaptă după victoria Cetății Râșnov cu Odorheiu Secuiesc (2-1). Ultimele trei etape rămase până la finalul acestui an sunt decisive pentru prezența noastră în play-off, dat fiind că vom întâlni Odorheiu Secuiesc (18 noiembrie) și Cetate Râșnov (26 noiembrie), echipe cu care ne aflăm în luptă directă pentru acest obiectiv.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari