SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

COMUNICAT

2 min read

Brașov, 29 martie 2023

Clubul de fotbal SR Brașov dezminte informațiile apărute săptămâna aceasta în presa locală și națională, referitoare la o așa-zisă sponsorizare oferită de patronul unui hotel din Poiana Brașov, ca urmare a unui presupus act de trafic de influență săvârșit de domnul Cornel Sandu.

Clubul nu beneficiază și nu a beneficiat vreodată de vreo sponsorizare din partea vreunui hotel din Poiana Brașov, și ne rezervăm dreptul să acționăm în judecată toate serviciile de presă care răspândesc astfel de informații. Totodată, vom solicita și daune materiale din partea celor care au sugerat implicarea clubului în acest scandal, iar sumele obținute în urma acestor acțiuni vor fi utilizate în beneficiul grupelor stegare de copii și juniori.

Este adevărat că Dragoș Sandu activează în cadrul clubului SR Brașov, fiind unul dintre cei mai vechi și apreciați jucători stegari. El are parte în aceste momente dificile de sprijinul tuturor coechipierilor și de susținerea întregului staff tehnic și administrativ al clubului.

La fel de adevărat este și faptul că familia Sandu este o apropiată a clubului, membrii săi fiind deținători de abonament și susținători ai culorilor galben-negre. Le suntem recunoscători pentru întreg sprijinul acordat de-a lungul anilor, sprijin care, dorim să subliniem, s-a manifestat mereu doar în limitele legalității.

Clubul își exprimă încrederea că domnul Cornel Sandu va reuși să demonstreze în instanță că este nevinovat de acuzațiile care i se aduc și că va reveni alături de noi în tribună, pentru a ne bucura împreună de rezultatele echipei în acest sfârșit de campionat.

Dinu Țurcanu,

președinte SR Brașov


Creat de stegari pentru stegari