SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Stegarii vizitați de Caravana cu Medici

2 min read
Caravana cu Medici și SR Brașov. Un oraș, o echipă!

Jucătorii pregătiți de Ionuț Pârvu au avut parte la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 28 martie, de o întâlnire inedită. Caravana cu Medici, Filiala Brașov și Filiala Bihor, le-au prezentat stegarilor un curs de prim ajutor, care face parte din proiectul „O secundă pentru viață”, susținut de Brașov Heroes și Fundația Comunitară Brașov.

„A fost un curs vital”, a spus Horia Popa, căpitanul SR Brașov. „Este foarte important să conștientizăm că ceea ce au prezentat cei de la Caravana cu Medici este ceva ce se poate salva o viață într-un moment critic.”

„Sunt de părere că toată lumea trebuie să cunoască aceste proceduri și mă bucur că am avut cu toții ocazia să învățăm atât teoretic, cât și practic, să acordăm primul ajutor în caz de urgență.”

„Le mulțumim medicilor voluntari, care și-au făcut timp să treacă pe la noi!”, a încheiat căpitanul stegarilor.

Jucătorii și staff-ul tehnic stegar au dobândit la sfârșitul zilei cunoștințe importante despre acordarea primului ajutor într-o situație de urgență, fie acasă, pe stradă, sau chiar pe terenul de fotbal. În schimb, oaspeții noștri de la Caravana cu Medici au primit mai multe eșarfe, două mingi de fotbal și un tricou oficial, pentru a le aminti de ziua petrecută alături de stegari.


Creat de stegari pentru stegari