SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Carpaţi Berivoi – Provocarea munţilor | Avancronică + Info bilete

2 min read

Sâmbăta aceasta, 12 mai 2018, “stegarii” primesc în Bartolomeu vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din acest retur al Ligii a 4-a braşovene, Carpaţi Berivoi. Acesta-i glasul cifrelor, nu al curtoaziei, băieții de la poalele Făgărașilor reușind 7 victorii în primele 8 meciuri ale primăverii.

[DESPRE ADVERSAR]

Aceste 7 victorii, dintre care 6 la rând între etapele 16-21, i-au ridicat pe berevoieni până pe locul 10, un salt impresionant dat fiind faptul că în tur aceştia reuşiseră doar 3 victorii şi un 1 egal. Cu actuala linie de clasament 10-1-12, golaveraj 47-87, aceştia îşi pot planifica în linişte următorul sezon în al patrulea eşalon.

În toamnă, chiar în ziua în care Steagul aniversa 3 luni de la Renaştere, celebram într-un decor mirific victoria cu 8-1.

Care a fost sincopa echipei ce în retur a dispus cu autoritate de echipele braşovene Colţea (4-2 în deplasare) şi ACS Steagu Roşu (3-0 acasă)? Cum adesea se întâmplă în astfel de momente, înfrângerea a survenit în faţa unui adversar inferior clasat, Avântul Dumbrăviţa – care pe 2 mai i-a trezit pe roş-alb-albaştri din beţia celor 6 succese consecutive cu un 3-0. Şi-au revenit după înfrângere câştigând cu 1-0 în etapa anterioară, acasă, contra Pritenilor Rupea.

Cele 47 de goluri sunt răsfirate prin între lotul Carpaţilor, golgeterul echipei, Liviu Cosmin Grapă, acumulând doar 8 goluri, din care 3 au fost înscrise chiar în retur.

[DESPRE BILETE]

Pentru meciul Steagu’ – Carpaţi care se va disputa sâmbătă, 12 mai 2018, începând cu ora 11:00 pe stadionul „Silviu Ploeşteanu”, preţurile biletelor sunt următoarele:

  • Tribuna a 2-a şi Tribuna I: 5 lei
  • Tribuna I, sectoarele acoperite S şi T: 10 lei
  • Tribuna Oficială: 30 de lei
  • copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită la T2 şi T1

Băieţii noştri au fixat în calendar pentru acest weekend al 24-lea meci consecutiv fără înfrângere în campionat şi, bineînţeles, a 9-a victorie la rând din retur. Cum doar Inter Cristian a reuşit să marcheze primăvara asta contra galbenului şi negrului, putem adăuga listei cu obiective şi un nou meci fără gol primit.

Pe curând

Creat de stegari pentru stegari