SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avântul Dumbrăviţa – Cu tot elanul spre Vulcan! | Avancronică şi info deplasare

2 min read

Penultima deplasare a sezonului Ligii a 4-a Braşov (sâmbătă, 26 mai, ora 11) va purta suflarea “stegară” spre Vulcan, pentru meciul cu ocupanta locului 12, Avântul Dumbrăviţa.

Avem amintiri plăcute de la precedenta întrevedere cu alb-albaştrii, nu atât datorită victoriei concludente de pe 4 noiembrie 2017, cât ambianţei din jurul meciului care a prilejuit retragerea din activitate a fraţilor Ioan şi Viorel Strîmtu. Pentru noi, succesul cu 7-0 a fost prima gură de oxigen după o perioadă mai nefastă din finalul lunii octombrie, când nu am reuşit să învingem pe stadionul ICIM echipa ACS, câteva zile mai târziu fiind eliminaţi din faza judeţeană a Cupei României de Precizia, după prelungiri.


Sâmbăta aceasta, la Vulcan, “stegarii” caută al 27-lea meci consecutiv fără înfrângere, precum şi a 11-a victorie la rând. Să vedem, aşadar, profilul adversarului din weekend.

[DESPRE ADVERSAR]

Avântu’ ocupă locul 12, cu 7 victorii, 2 egaluri şi 17 înfrângeri, marcând 40 de goluri şi încasând 87 – cel mai mic număr de goluri primite dintre echipele de pe poziţiile 12-16.

Au avut un debut aspru de retur, întâlnind în primele doar adversari din top 5 (Olimpic Zărneşti 4-0, Inter Tărlungeni 5-0, Inter Cristian 5-0, ACSM Codlea 5-0), abia pe 21 aprilie reuşind să marcheze primele goluri ale primăverii şi să obţină prima victorie, un 4-2 acasă cu Olimpic Voila.

De atunci, alb-ablaştrii au mai acumulat şapte puncte – toate acasă – graţie victoriilor cu Carpaţi Berivoi (3-0), Voinţa Hurez (2-1) şi a egalului cu ACS (1-1). În etapa precedentă, gazdele de sâmbătă au fost învinse la Rupea cu 5-3, după ce la un moment dat au avut avantaj 2-1. Golgeterul echipei, cu 10 goluri marcate, este Cosmin Speriatu, jucător care însă pare a nu mai face parte din lotul Avântului.

[DESPRE DEPLASARE]

Meciul se va juca pe terenul din comuna Vulcan, care se găsește pe terenul din spatele Școlii Gimnaziale (str. Bisericii Române). Partida va începe la ora 11:00, iar pentru parcurgerea călătoriei de 25-35 de minute, suporterii se întâlnesc începând cu ora 9:30 în parcarea Autogării de lângă stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului). Se vor găsi locuri în maşini pentru toţi cei care vor să facă deplasarea.

Pe curând!

Creat de stegari pentru stegari