SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronica meciului tur de baraj | Steagu’ vs. Nemere Ghelinţa

2 min read

Sâmbătă, 16 iunie 2018, în meciul tur al barajului de promovarea în Liga a 3-a, “stegarii” vor întâlni de la ora 18:00 pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) campioana Ligii a 4-a Covasna, Nemere Ghelinţa, o trupă care va forţa pentru al 5-lea sezon la rând accederea în al treilea eşalon al ţării.

De pe partea galben-neagră se vede un singur obiectiv la orizont: promovarea.

[DESPRE ADVERSARI]

Nemere Ghelinţa, culori alb-verde, a câştigat campionatul Ligii a 4-a Covasna pentru a treia oară în ultimii patru ani, cu linia de clasament 22-4-2, golaveraj 94-23. În acest sezon, alb-verzii au realizat şi dubla în urma victoriei cu 5-2 contra ACSFC Păpăuţi în finala fazei judeţene a Cupei României.

Campioni cu cinci puncte avans în faţa aceloraşi adversari din Păpăuţi, clubul de pe malul râului Ghelinţa are experienţă în ceea ce priveşte disputarea barajelor de promovarea în Liga a 3-a, succesul fiind însă limitat.

În 2015 au obţinut un 1-1 în deplasare la AFC Oderheiu Secuiesc (Harghita), în retur fiind însă spulberaţi pe stadionul Comunal cu 6-0. Anul următor alb-verzii au fost cel mai aproape de promovare, lipsindu-le un singur gol în barajul cu Petrolul Berca (Buzău) pentru a întoarce înfrângerea cu 2-4 suferită în meciul tur.

[PRIETENI VECHI]

La echipa covăsneană evoluează din returul sezonului 2017-2018 şi fostul număr 23 “stegar” Alex Bodean, care în toamnă a marcat 12 goluri şi a oferit trei pase decisive în cele zece apariţii sub tricoul galben-negru.

Din cauza noului program de antrenament matinal, care îl împiedica să împace şi serviciul şi fotbalul, Alex s-a orientat în iarnă spre Nemere Ghelinţa, echipă pentru care în retur a înscris de şase ori.

Pe lângă Alex, din lotul alb-verzilor mai fac parte alţi şapte braşoveni: antrenorul-jucător Răzvan Iacob (2 goluri), golgeterul Ligii a 4-a Covasna – Alin Gerotă (28 de goluri), Ciprian Ursu (15 goluri), Daniel Bărbăşescu (3 goluri), Robert Sala (8 goluri), portarul Lucian Gătej şi Nicolae Marincea (5 goluri).

[ABSENŢELE NOASTRE]

Toţi jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic, cu excepţia atacantului Emanuel Popa care încă se recuperează după o ruptură intra-musculară. Cele trei săptămâni de pauză înseamnă că acesta va rata întreg barajul, însă cu siguranţă băieţii vor face totul pentru a-i asigura revenirea oficială în Liga a 3-a.

În aceeaşi situaţie este şi fundaşul Dragoş Dumitraş, aflat încă în recuperare după accidentarea suferită în timpul pregătirilor de iarnă.

[INFO BILETE]

Casele de bilete se vor deschide în ziua meciului de la ora 16:00, fiind disponibile trei puncte de vânzare, toate lângă Poarta Mare din str. Stadionului.

Preţurile sunt următoarele:

5 lei – primele 100 de tichete achiziţionate

10 lei – T2 şi T1 (sectoarele neacoperite)

20 de lei – T1-S (acoperit)

50 de lei – Fotolii

copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită la T2 şi T1

 

Creat de stegari pentru stegari