SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Braşovia 0-2 Steagu’ 2005 | Cronica meciului

2 min read

Sâmbătă după-amiază, Copiii Oraşului antrenaţi de doamna Lucia Cormoş Ghioc şi-au consolidat poziţia de lideri ai Campionatului de Juniori C – Grupa II, după victoria cu 2-0 reuşită pe terenul Braşoviei.

Pe o ploaie mocănească şi având parte de sprijinul părinţilor, care şi-au etalat cunoştinţele cântecelor de galerie, micii “stegari” au rezistat ofensivei din debut a gazdelor, fiind excelent conduşi de portarul Balcan.

Apoi, în minutul 25, o pătrundere în careul advers a lui Darius Ghioc se încheie cu un penalty în favoarea noastră, Luca Gomboş deschizând scorul cu o execuţie precisă, la firul ierbii, în dreapta portarului.

După pauză, Alex Toderaşcu a finalizat cu un şut de la marginea careului mare o acţiune iniţiată de recuperarea lui Darius Ghioc şi în care au mai fost implicaţi Dacian Moşoiu şi Luca Gomboş.

2-0 pentru Steagu’ – lider după 5 etape cu 4 victorii, 1 egal, şi golaveraj 16-8.

____

Grupele Elită 2006 şi 2008 s-au confruntat duminică dimineaţă cu echipele similiare ale Braşoviei, stabilind scorul general al confruntărilor din weekend la 2-1 pentru galben-negri!

Pentru Grupa 2008 (Juniori E), Dragoş Lupu şi Horia Strâmtu au marcat golurile de onoare ale înfrângerii cu 2-6.

Micuţii “stegari” ai Grupei 2006 (Juniori D) antrenaţi de Ionuţ Mitroi şi Ioan Handrea au reuşit o victorie categorică cu 4-0, Vlad Neculae înscriind o dublă, fiind completat de Paul Suciu şi Sebastian Dragota.

Următoarele meciuri

Grupa 2005 se pregăteşte pentru un nou meci tare. Vineri, 19 aprilie, de la ora 13:00, vor întâlni pe “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) cealaltă echipă neîvinsă a sezonului, Kids Tâmpa. “Urşii” au disputat momentan doar 3 meciuri, victorioşi în toate: 6-0 cu Forex, 2-1 cu Braşovia şi 6-4 cu Hărman.

Duminică, 21 aprilie, Grupele 2006 şi 2008 se deplasaează la Tărlungeni pentru meciurile cu Colţea din etapa a XIV-a a ambelor campionate.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului!

Creat de stegari pentru stegari