SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 2-0 Filiaşi | Cronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului au semnat supriza etapei a 24-a, învingând liderul returului, CSO Filiaşi, cu 2-0!

Au evoluat: 99. Abi Popa (20 de ani) – 13. Daniel Dumbravă (24), 22. Raul Toader (20), 4. David Tălmaciu (16), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 10. Cătălin Grigore (19) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 7. Nicolas Antone (16)

Au mai intrat: 29. Dragoş Sandu (16), 26. Dragoş Popa (17), 9. Carlo Danciu (19), 5. Eduard Renţa (16)

Vizitatorii au venit pe “Silviu Ploeşteanu” ca echipă neînvinsă în această primăvară, 7 victorii şi 2 egaluri, şi care marcase în toate meciurile cel puţin un gol.

Defensiva noastră a făcut faţă pressing-ului ofensiv din debut, când Stoenac şi Lupu au demonstrat de ce echipa doljeană este liderul returului.

Apoi am dat propriile noastre răspunsuri pe atac, punând în gardă defensiva condusă de Vulpe. Florin Stîngă, Cătălin Grigore şi Horia Popa au venit cel mai aproape de gol pentru noi, dar la pauză s-a intrat 0-0.

Debutul reprizei secunde i-a văzut pe olteni forţând din nou atacul, băieţii noştri echilibrând pe parcurs.

Abi Popa a ţinut scorul alb printr-o nouă paradă uluitoare, deturnând în minutul 56 faza creată de Stoenac şi Lupu, cei mai bun oameni ai vizitatorilor. Cel din urmă a reluat cu latul din 6 metri excelenta centrare a lui Marian Stoenac, dar Abi a anticipat la perfecţie.

Apoi noi am lovit cu 6 minute înainte de final. Un atac lansat de Stîngă în flancul Tribunei I a fost purtat de Dumbravă până în apropierea liniei de tuşă. Centrarea care a urmat a fost reluată cu capul în plasă de Horia Popa, finalizând astfel în uralele publicului prima noastră acţiune ofensivă mai consistentă la poarta adversă.

În minutul 90+2, Dragoş Popa a deviat subtil pentru 2-0 din 6 metri o centrare pe jos a lui Horia Popa, şi “stegarii” au devenit prima echipă ce învinge CSO Filiaşi în retur.

De asemenea, meciul de sâmbătă a fost şi la 4-lea la rând fără gol primit pe teren propriu, băieţii pregătiţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta transformând “Silviu Ploeşteanu” într-o fortăreaţă.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari