SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Blind order TRICOU DE JOC 2020

2 min read

Așa cum am anunțat pe 1 septembrie, în această toamnă partenerul tehnic Acerbis a pregătit pentru „stegari” un nou model de tricou de joc, pe care îl vom lansa la meciul din Cupa României cu Miercurea Ciuc. Pentru acest eveniment am pregătit un cadou suporterilor, care vor putea să achiziționeze tricoul de joc la REDUCERE, în sistem blind order. COMANDĂ MAI JOS TRICOUL DE JOC SR BRAȘOV.

BLIND ORDER

Comandă până duminică seara, fără să vezi modelul tricoului, iar noi te răsplătim cu o reducere! Tricoul de joc original cu care băieții vor juca în restul sezonului costă 120 lei 90 lei până duminică.

Pentru încă 30 lei îți poți imprima pe tricou numele și numărul!

Cum comanzi?

Dacă vrei să fii printre primii care îmbracă tricoul de joc original SR Brașov ai două variante:

  • virament bancar la RO61BTRLRONCRT0433461101 (Banca Transilvania, beneficiar Asociația Clubul Sportiv SR Municipal Brașov), apoi ne trimiți pe hai@srbrasov.ro dovada plății, un număr de telefon, marimea tricoului (XXS – XXL) + numele și numărul, în cazul în care doriți să imprimați;
  • plată în numerar la Magazinul Eqip.ro din Strada Fundătura Hărmanului 2, incinta Duplex 9 (program luni-vineri între 10:00 – 17:00).

Preț întreg de săptămâna viitoare

Începând de luni, tricourile vor avea preț întreg și le veți putea comanda inclusiv la Stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului) miercuri la meciul cu FK Miercurea Ciuc și sâmbăta viitoare cu CS Blejoi.

Primul joc în noul tricou SR Brașov

Primul meci la care „stegarii” se vor îmbrăca în nou echipament este meciul din Cupa României cu FK Miercurea Ciuc de pe 21 octombrie.

Creat de stegari pentru stegari