SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Un nou sezon alături de Acerbis

2 min read

Legătura dintre SR Brașov și Acerbis se întărește și intrăm împreună în cel de-al patrulea sezon consecutiv. Astăzi s-au încheiat discuțiile despre noul parteneriat tehnic cu Davide Zapavigna, patronul DPlay Sport, unic importator Acerbis în România.

Lansarea oficială a noului echipament va avea loc pe 21 octombrie, iar fanii îl vor putea achiziţiona atât de la noul sediu al clubului, situat la Duplex 2, cât și de la magazinul Acerbis România. Urmează să anunțăm mai multe informații despre lansare în următoarele săptămâni.

Deşi a trimis o scrisoare în care a transmis că doreşte încetarea colaborării, după discuția de astăzi cu conducerea SR Brașov, Davide Zapavigna a decis să rămână sponsorul nostru tehnic și în sezonul 2020-2021. Alături de conducerea „stegară”, la discuție a fost prezent și căpitanul Horia Popa, care a declarat:

„Davide a fost mereu alături de noi şi mă bucur că parteneriatul va continua. Am fost şi eu la întâlnirea pe care noua conducere a avut-o cu el. Mă bucur că, după schimbările care s-au produs, lucrurile încep să se aşeze şi ne vom putea concentra pe meciuri.”

„Eu am fost ultimul sponsor tehnic al echipei FC Braşov şi mă bucur că voi continua ca şi partener al SR Braşov. Am vrut să mă opresc, dar am văzut că lucrurile s-au îndreptat, că s-a format o echipă puternică şi am decis să continuăm acest parteneriat” a menţionat Davide Zapavigna.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari