SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – CSC 1599 Șelimbăr

2 min read

Turul 3 al Cupei României aduce sub Tâmpa echipa de pe locul 7 din liga secundă, CSC 1599 Șelimbăr, iar stegarii țintesc să provoace surpriza.

După ce au trecut în primele două tururi ale Cupei României de Cetate Râșnov (4-0, vezi video) și de FC Odorheiu Secuiesc (3-2, vezi video), partenere de întrecere în Seria a V-a a Ligii 3, Steagul va întâlni miercuri echipa sibiană CSC 1599 Șelimbăr, care în weekend a fost la câteva secunde de poziția de lider. Pentru echipa vizitatoare meciul de la Brașov va fi debutul ei în actuala ediție a Cupei României.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • miercuri, 14 septembrie, pe stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 16:30
  • biletele: 10 lei la T2, 50 de lei la Fotolii, 30 și 50 de lei în Zona Family (vezi detalii)

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Sibienii, supranumiți Călăreții Roșii, au avut sâmbăta trecută ocazia să urce pe primul loc în Liga 2, dar s-au văzut egalați în prelungiri de Unirea Dej, liderul din acel moment. În urma meciului încheiat 1-1, CSC 1599 Șelimbăr ocupă în prezent locul 7, la numai două puncte de prima poziție. Nici stegarii n-au avut un weekend mai reușit, dominarea acestora nereușind să întoarcă avantajul luat de CS Blejoi în primul sfert de oră (1-2).

CE-A FOST SEZONUL TRECUT

La sezonul său de debut în Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr s-a clasat pe locul 14 în sezonul regulat, apoi pe poziția a 3-a în Grupa A din play-out. Stegarii s-au luptat și ei pentru evitarea retrogradării, reușind acest lucru în ultima etapă și chiar contra unei alte echipe din județul Sibiu, FC Hermannstadt II (2-0).

În Cupa României ambele echipe au ajuns în turul 4, șelimbărenii fiind eliminați de Corvinul Hunedoara (L3) după lovituri de departajare, în timp ce stegarii au cedat pe teren propriu cu 6-2 echipei de ligă secundă FC Miercurea Ciuc, după ce în turul precedent au eliminat new FC Brașov.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari