SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

În sprijinul lui Gabone!

1 min read
27 august 2017 – Gabone nu a ratat șansa de a face turul de onoare cu acest steag imens, în timpul primului meci oficial din istorie jucat pe stadionul Silviu Ploeșteanu de echipa suporterilor stegari, SR Brașov.

Gabriel Vlad, sau Gabone cum este cunoscut de suporterii stegari, suferă de o afecțiune a inimii care necesită o intervenție chirurgicală cât mai grabnică: operație de by-pass.

Când viața era mai bună, Gabone era nelipsit de la meciurile de acasă sau din deplasare ale stegarilor. A văzut și Ghencea, Cluj Arena sau Ion Oblemenco, dar și Voila, Rupea sau Berivoi, după falimentul originalului FC Brașov.

Acum, unul de-al nostru are nevoie acută de sprijin! Știm că i-a fost rușine să ceară ajutorul cunoscuților din tribune, așa că o facem noi în numele lui, deoarce clubul și comunitatea suporterilor stegari mereu au răspuns prezent în astfel de situații.

Dacă totul decurge bine, Gabone ar putea fi programat pentru operație în ianuarie 2023 la unul dintre spitalele din București.

Costurile operației se ridică la aproximativ 4000 euro.

Vă invităm să fiți alături de unul dintre noi, să fiți alături de Gabone în aceste vremuri dificile!

Donațiile se fac în contul UniCredit Bank RO16BACX0000001783970000 pe numele soției sale, Cristina Vlad. La mențiuni, treceți simplu: pentru Gabone.

STEAGU’ SUNTEM NOI!


Creat de stegari pentru stegari