SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – CS Blejoi

2 min read

Lupta pentru play-off aduce sub Tâmpa liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, CS Blejoi – o echipă care a terminat turul sezonului regulat neînvinsă.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • vineri, 11 noiembrie – stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 14:00
  • biletele: 10 lei la T2 (copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit); 30 și 50 lei în Zona Family (vezi detalii și cum poți rezerva locul), 50 lei Fotolii
  • casele de bilete se deschid la ora 13:00

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Blejoienii au învins în etapa anterioară Cetate Râșnov cu 3-1 pe teren propriu. Echipa prahoveană a terminat fără înfrângere turul campionatului regulat (7 victorii și 2 egaluri), singura înfrângere de până acum venind chiar în prima etapă din retur (0-1 la Odorheiu Secuiesc).

De cealaltă parte, stegarii au fost învinși de Sepsi II OSK cu 2-1 sâmbăta trecută la Sf. Gheorghe. A fost prima înfrângere a echipei de sub Tâmpa după cea de pe 17 septembrie, din etapa a 4-a, 0-2 acasă cu Odorheiu Secuiesc. După acel insucces a urmat o serie de șase meciuri consecutive fără înfrângere pentru SR Brașov (4 victorii și 2 egaluri). Să sperăm că vineri galben-negrii vor dat startul unui parcurs similar.

CE-A FOST ÎN TUR

10 septembrie 2022, et. 4: Mihai Ion (nr. 23) a redus diferența la Blejoi (scor final 1-2) cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Carlo Danciu. FOTO: CS Blejoi

SR Brașov și CS Blejoi s-au întâlnit prima dată în acest sezon în etapa a 3-a. Blejoienii au câștigat atunci cu 2-1 pe teren propriu, iar stegarii s-au consolat cu faptul că au fost primii care au reușit să marcheze împotriva prahovenilor în acest campionat (Mihai Ion a înscris la debutul pentru club).

ÎN CLASAMENT

Prahovenii domină în acest moment Seria a 5-a, având cel mai bun atac (30 de goluri marcate) și a doua cea mai bună apărare (6 goluri primite).

  1. CS BLEJOI – 11 meciuri – 8 victorii – 2 egaluri – 1 înfrângere – golaveraj 30-6 – 26 puncte
  2. CSO PLOPENI – 11 – 7 – 2 – 2 – gol. 12-4 – pct. 23
  3. SR BRAȘOV – 11 – 5 – 2- 4 – gol. 15-13 – pct. 17
  4. ODORHEI – 11 – 5 – 1 – 5 – gol. 22-12 – pct. 16

Pe lângă presiunea celor de la Odorhei, stegarii trebuie să facă față și celei venite dinspre Cetate Râșnov și CS Păulești, ambele având 15 puncte.

Harghitenii se deplasează în această etapă la Râșnov, iar CS Păulești în Parcul cu Castani echipa Sepsi II OSK.


Suntem conștienți de programarea inoportună a acestui meci, în mijlocul unei zile de lucru. În viitor vom face tot posibilul pentru a evita astfel de situații. Suporterii sunt motorul principal al clubului și vineri suntem siguri că vă vom simți pe toți aproape, pentru a trece împreună și peste această provocare.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari