SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | CS Blejoi – SR Brașov

2 min read

Stegarii se deplasează în acest început de săptămână la Blejoi, unde vor înfrunta liderul neînvins al Seriei a 5-a din acest play-off.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • 2 mai 2023 – stadionul Comunal din Blejoi
  • ora de start – 18:00
  • intrare gratuită

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

Blejoienii au învins în etapa precedentă la Plopeni cu 1-0, grație golului marcat de Ghinea în minutul 16. Victoria le-a asigurat câștigarea matematică a Seriei a 5-a și calificarea la barajul de promovare cu patru etape rămase de jucat.

Stegarii au avut un weekend chinuitor, obținând doar un 0-0 acasă în fața celor de la Cetate Râșnov. Nu atât rezultatul cât mai ales jocul brașovenilor a nemulțumit cei 500 de spectatori prezenți în tribunele stadionului Silviu Ploeșteanu.

Mai mult, stegarii au ratat oportunitatea de a reduce diferența față de locul 2 (CSO Plopeni) la numai două puncte. În acest moment, distanța este de patru puncte, iar acest lucru conferă întâlnirii de azi, de la Blejoi, un caracter decisiv în menținerea șanselor de a ajunge la baraj.

SITUAȚIA DIN CLASAMENT

  1. CS Blejoi – 5 meciuri – 3 victorii – 2 egaluri – 0 înfrângeri – golaveraj 10-6 – puncte 53 (se mențin punctele acumulate în sezonul regulat)
  2. CSO Plopeni – 5 – 1 victorie – 3 – 1 – gol. 4-3 – pct. 38
  3. SR Brașov – 5 – 0 – 4 – 1 – gol. 4-6 – pct. 34
  4. Cetate Râșnov – 5 – 0 – 3 – 2 – gol. 6-8 – pct. 33

CE-A FOST ÎN PRIMUL MECI DIN PLAY-OFF

SR Brașov și CS Blejoi s-au întâlnit în etapa a 3-a din play-off, pe stadionul Silviu Ploeșteanu.

După un start bun de meci al stegarilor, în care au și deschis scorul prin Mihai Ion, prahovenii au echilibrat până la pauză și, în final, au întors rezultatul câștigând cu 3-1.

Înfrângerea de pe 14 aprilie este singura a stegarilor din play-off, precum și singura suferită în ultimele zece meciuri oficiale.

Meciurile se succed cu repeziciune și chiar în această sâmbătă, pe 6 mai, de la ora 18:00, stegarii se deplasează la CSO Plopeni. Dacă acel meci va mai avea vreo miză vom afla astăzi, la finalul celor 90 de minute de la Blejoi, unde victoria galben-negrilor este obligatorie.

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari