SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Voluntari II 0-3 Steagu’ | Penalty-ul, frumosul, amuzantul

2 min read

Având în minte acel 6-1 din meciul-test de pe 8 august, am mers în comuna Voluntari cu un singur gând în cap: repetarea isprăvii.

Bine, în memorie predomina tot amintirea meciului cu Craiova din etapa anterioară, de acasă, dar băieţii au încercat să uite de acea întâmplare pentru 90 de minute.

Revenit în iarbă după cartonaşul roşu încasat pe 16 iunie, în turul barajului de promovare, Sorin Strătilă a fost în prim-planul majorităţii acţiunilor noastre ofensive din prima repriză, atât la construcţie, cât şi la finalizare. Carlo Danciu, pentru prima dată titular în acest campionat, a obţinut penalty-ul din care SS-ul a deschis scorul în minutul 18. Tot Strătilă ne putea asigura o pauză mai liniştită dacă nu bomba peste poartă din colţul careului de şase metri pasa lui Răduţoiu.

Au evoluat: 99. Albert Popa – 5. Ciprian Răduţoiu, 6. Marius Burlacu, 15. Răzvan Damian (c.), 24. Adrian Voicu – 10. Radu Leonte, 20. Alex Ţuţu, 3. Daniel Dumbravă (’88 22. Raul Toader) – 25. Sorin Strătilă (’70 11. Ştefan Răchişan), 23. Alex Avram (’74 29. Emanuel Popa), 18. Carlo Danciu (’86 17. Alexandru Stan)

În repriza a doua, după un început cu gazdele mai prezente în jumătatea noastră de teren, mult dorita linişte a fost adusă de excepţionalul gol marcat de nou-sositul Dumbravă la împlinirea unei ore de joc. Un corner bătut scurt de Strătilă până la Ţuţu face ca mingea să ajungă în posesia lui Dumbravă, la 30 de metri de poarta Voluntară, acesta hotărându-se după preluare că şutul ar fi soluţia ideală. Nu s-a înşelat!

Abi Popa a închis poarta cu o parada frumoasă la lovitura liberă executată de Brocea, iar Răchişan s-a trezit pe lista marcatorilor în minutul 88, când pasa pentru Ema Popa, în gura porţii, s-a strecurat printre mâinile şi picioarele portarului.

Următoarea revedere pe “Silviu Ploeşteanu” are loc împotriva echipei din Turnu Măgurele (15 septembrie, ora 17:00), formaţie care în sezonul trecut s-a clasat pe locul trei în această serie, la doar patru puncte de promovare, şi care şi în această ediţie are ca obiectiv promovarea.

Va trebui ca toţi, cei din iarbă şi cei dinn tribune, să fim în forma noastră cea mai bună.

Steagul Renaşte prin noi!

sursa foto

Creat de stegari pentru stegari