SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Vlad Boţia s-a întors acasă | “Sunt stegar de mic şi nu am putut refuza acest proiect!”

2 min read

Mijlocaşul Vlad Boţia (22 de ani) revine pe “Silviu Ploeşteanu” după cinci ani, semnând astăzi cu echipa noastră un contract pe două sezoane.

Parte pentru prima dată din lotul de seniori al Steagului pe 20 februarie 2013, într-un meci în deplasare la Petrolul Ploieşti, dl. Boţia a strâns primele (şi ultimele) minute în tricoul galben-negru pe 16 martie acelaşi an, în deplasarea de la ASA Târgu Mureş, când în minutul 85 l-a înlocuit pe croatul Tomislav Jurić. Până la finalul sezonului, încheiat cu retrogradarea echipei în Liga a 2-a, acesta a mai fost pe bancă în alte trei meciuri.

Sincer, mă aşteptam să joc iar pentru Steagu’, pentru că îmi doresc să debutez şi pe Tineretului.”

Vlad Boţia, mijlocaş

Fostul junior al FC Braşov a fost împrumutat în vara anului 2015 la AFC Hărman (L3), unde a evoluat timp de două sezoane – ratând promovarea în ultimul minut al campionatului 2016-2017 –  ediţia precedentă apărând galben-albastrul celor de la Cetate Râşnov.

Am ales să vin acasă cu sufletul, chiar dacă am avut şi alte oferte mai bune din punct de vedere financiar. Sunt “stegar” de mic şi nu am putut refuza acest proiect!”

Tânărul mijlocaş braşovean a redevenit astăzi un membru activ al familiei “stegare”, el nefiind străin nici de trăirile celor din tribună, frecventând galeria în perioada 2009-2012, aşa că putem fi siguri că acesta va lăsa în iarbă toată sudoare şi energia de care dispune, “ca să ajut echipa să-şi atingă obiectivele propuse”.

Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari