SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Transfer | Portarul Abi Popa va evolua în Liga 1 la Gaz Metan

1 min read

Tânărul portar braşovean Albert Popa (20 de ani), Abi pentru prieteni, a fost transferat în seara zilei de 17 iunie 2019 la echipa de primă ligă Gaz Metan Mediaş.

Abi a debutat oficial pentru “stegari” în returul sezonului 2017-2018 al Ligii a 4-a Braşov, când pe 17 martie 2018 a închis poarta în faţa celor de la Aripile Braşov (3-0).

Portarul braşovean a fost integralist în 11 meciuri din acel retur, primind un singur gol. În Liga a 3-a Abi a jucat 9 meciuri până la accidentarea suferită în deplasarea de la Filiaşi. A revenit în retur într-o formă şi mai bună, reuşid 5 meciuri la rând fără gol primit între 16 martie şi 9 aprilie 2019.

Purtătorul tricoului cu numărul 99 a evoluat în total de 33 de ori pentru echipa oraşului, fiind imbatabil în 21 de partide.

Abi este primul jucător de la renaşterea echipei “stegare” care face pasul spre prima ligă, şi întreaga familie galben-neagră îi doreşte să fie sănătos pentru a-şi îndeplini la maximum potenţialul. Stadionul “Silviu Ploeşteanu” îl va primi mereu cu braţele deschise pe Abi, unul din jucătorii care a contribuit din plin la ţinerea sus a Steagului.

Creat de stegari pentru stegari