SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

“Stegarii” Grupei 2005 după prima zi a Memorialului George Isac din Vulcan

2 min read

Dubla lui Alex Toderaşcu şi reuşitele semnate de Luca Gomboş şi Albert Ciocănel au consfinţit victoria cu 4-0 în meciul de debut, contra celor de la CS Iernut, în prima zi a Memorialului George Isac din Vulcan.

Peste două ore, de la 16:00, Grupa 2006 a Coronei a fost singura echipă din Grupa B a Memorialului George Isac care a putut face faţă elanului ofensiv al băieţilor Luciei Ghioc în prima zi a competiţiei. S-a încheiat 1-1, cu acelaşi Alex Toderaşcu pe lista marcatorilor noştri.

Seara, de la ora 18:00, “stegarii” au nimicit Cetate Râşnov cu 6-1, calificându-se pentru semifinalele Memorialului George Isac. În acest meci, Luca Gomboş a înscris un hattrick, celelalte goluri galben-negre aparţinându-le lui Darius Ghioc, Patrick David şi Albert Ciocănel.

Băieţii noştri mai au de jucat un ultim meci în Grupa B, contra celor de la CS Ciorogârla. Confruntarea va avea loc marţi, 30 iulie, de la ora 10:00, pe terenul din comuna Vulcan, gazda celei de-a a treia ediţii a Memorialului George Isac.

Ilfovenii au înregistrat scoruri contradictorii în grupă, remizând atât cu Cetate Râşnov (2-2), cât şi cu Corona 2006 (1-1).

Cu o victorie în meciul de marţi dimineaţă “stegarii” ar câştiga Grupa B şi ar întâlni în semifinale, cel mai probabil, Corona 2005, echipa clasată momentan pe locul 2 în Grupa A, adjudecarea primului loc părând acum doar o formalitate pentru Unirea Slobozia.

Finala mare are loc începând cu ora 16:00. Vom reveni cu detalii după încheierea competiţiei.

STEAGUL RENAŞTE PRIN COPIII ORAŞULUI!

Creat de stegari pentru stegari