SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

2-1 cu Corona şi 2-2 cu Tg. Secuiesc în finalul săptămânii trecute

2 min read

“Stegarii” au trecut cu bine peste perioada încărcată din finalul săptămânii trecute, când au disputat două meciuri în decursul a 41 de ore.

Faptul că băieţii în galben-negru au reuşit să revină în ambele partide este printre cele mai îmbucurătoare aspecte. Celălalt fiind apropierea de cristalizarea unui prim unsprezece.

Conduşi cu Corona încă din minutul 4, ai noştri au marcat trei goluri până la pauză, prin Marian Cristescu, Horia Popa şi Carlo Danciu, golul celui din urmă fiind anulat pentru offside. Sâmbăta care tocmai a trecut, dubla lui Emanuel Popa în prima jumătate de oră a fost egalată tot în primele 45 de minute, Ştefan Nicolau şi, din nou, Marian Cristescu, fiind pe lista marcatorilor. Puţin a lipsit să marcăm încă un gol, pentru a obţine a 4-a victorie consecutivă din această vară.

Calitatea jocului, pregătirea fizică şi caracterul au făcut posibile aceste prestaţii, care ne fac optimişti atât pentru viitorul campionat (start în weekendul 24-25 august), cât şi pentru primul meci oficial al sezonului, pe 14 august, în Turul 2 al Cupei României.

Până atunci, “stegarii” vor mai disputa cel puţin două meciuri test. Astfel, joi, 1 august, de la ora 11:00 vom juca la Tărlungeni cu CS Afumaţi (locul 2 în Seria a 2-a din Liga a 3-a sezonul trecut), iar sâmbătă, 10 august, întâlnim în Bartolomeu echipa Cetate Râşnov.

STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari