SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 4-2 Rapid FNG | Cronica meciului

2 min read

“Stegarii” antrenaţi de Florin Stîngă au reuşit prima victorie a verii, 4-2, în faţa Rapidului susţinut de fanii de la T2-ul giuleştean.

Marian Cristescu, cu câte un gol în fiecare repriză, Adrian Stoian şi Raul Toader au semnat reuşitele braşovene, în vreme ce Zamfir a reuşit dubla giuleştinilor în repriza secundă.

Băieţii în galben-negru au dominat autoritar prima oră din meci, vişiniii reuşind să echilibreze situaţia pe final, când “stegarii” au trimis în teren câţiva jucători extrem de tineri, precum Mihnea Moroe, Grigore Voicu, Adrian Ianovici, Luca Gomboş şi Cristi Balcan – ultimii doi în vârstă de 14 ani, dar care au reuşit totuşi să creeze şi ei momente alerte la poarta vizitatorilor.

Pentru noi, acest meci a fost încununarea unei săptămâni extrem de dificile, pe parcusul căreia existenţa echipei a atârnat de un fir de aţă.

Din fericire, am reuşit să onorăm ziua de 14 iulie, cea a startului proiectului #SteagulRenaşte, atât cu o victorie pe teren, cât şi cu un succes administrativ, conducerea clubului ajungând la acorduri cu toţi foştii jucători şi membri ai staff-ului tehnic, precum şi cu majoritatea actualilor jucători.

Ne-am bucurat în această duminică de un meci gălăgios, graţie ambelor galerii, antrenant şi spectaculos, graţie ambelor echipe, şi am redescoperit, toţi cei prezenţi pe “Silviu Ploeşteanu”, în ciuda vijeliei care a trecut prin Bartolomeu cu o oră şi jumătate înainte de meci, că fotbalul, în esenţa lui, nu e despre bani şi trofee. Am demonstrat, cu toţii, că fără inimă şi ambiţie nici măcar nu poţi spera să exişti.

Le mulţumim de asemenea şi tuturor suporterilor care au contribuit cu jucării, haine şi rechizite la consolidarea spiritului comunităţii. Copiii de la Fundaţia Bucuria Darului vor fi încântaţi de toate cadourile care s-au strâns la stadion cu ocazia meciului, voluntarii centrului urmând să le transporte de la stadion la sediu în cursul zilei de luni.

Pentru “stegari”, pe plan sportiv, urmează antrenamente zilnice, cu un posibil nou meci test în această duminică. Pe plan administrativ urmează consolidarea şi definitivarea planurilor iniţiaţe spre finalul săptămânii recent încheiate.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari