SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 3-1 KSE Tg. Secuiesc | MC Strătilă şi DJ Eurogol

3 min read

După 20 de minute de studiat adversarul, “stegarii” au încheiat prima acţiune cu adevărat periculoasă la poarta oaspeţilor cu un gol, Emanuel Popa reluând în plasă centrarea lui Sorin Strătilă – livrată la finalul unei curse în care a vâjâit pe lângă doi covăsneni.

Au evoluat: Albert Popa (45 Andrei Maxim) – Marius Burlacu, Răzvan Damian, Raul Toader, Andrei Poverlovici – Sorin Strătilă (45 Cristi Cocan), Alexandru Ţuţu, Radu Leonte – Ştefan Răchişan, Emanuel Popa, Vlad Boţia

Au mai intrat: Iulian Moldoveanu (portar), Carlo Danciu, Răzvan Dragomir, Ştefan Nicolau şi Abdul Aziz

Au absentat: Horia Popa şi Ciprian Răduţoiu (învoiţi), Raul Rusu şi Adrian Voicu (accidentaţi)

SS-ul a continuat să fie maestru de ceremonii, şutul său cu exteriorul, venit în urma distrugerii busolei lui Gazdo, fiind reţinut în doi timpi de Bunduc. Ştefănescu a semnat singurul şut al oaspeţilor spre poarta “stegară” în prima repriză, ultimul sfert de oră aparţinându-ne.

Ştefan Răchişan, pe partea stângă (T1), a creat propriul său moment artistic, încununat cu o pasă reluată în plasă de la aproximativ 12 metri de omniprezentul Strătilă. Transversala zguduită de la punctul cu var de acelaşi număr 25 şi şutul său cu stângul deturnat spectaculos de portar au completat evenimentele primelor 45 de minute.

Vezi rezumatul video

Partea a doua a debutat cu băieţii noştri niţel în imposibilitate de a pune stăpânire pe joc. Cu toate acestea, dominarea oaspeţilor s-a materializat doar printr-o lovitură de cap reţinută fără probleme de Andrei Maxim lângă stâlpul drept.

Imediat lucrurile au revenit la partitura familiară.

Dacă primul angajament al lui Ema Popa către Cristi Cocan a fost privat de preluarea potrivită, cel de-al doilea, din minutul 55, a fost încheiat cu un şut în vinclu de la 15 metri – cel mai frumos gol al meciului

Golul de onoare al vizitatorilor a picat după un suiş şi coborâş de trăiri. Mingea pierdută de Ţutu în zona centrală – situaţia de unu-contra-unu – scăriţă lui Ştefănescu – palma lui Maxim care a atenuat din efect, dându-i secundele necesare ghanezului Aziz să respingă de pe linia porţii – cornerul rezultat – duelul aerian câştigat de Păun cu Aziz şi Ema Popa – intervenţia lui Maxim – mingea deviată de Ţuţu cu capul în transversală – ricoşeul spre Veres, al cărui lat a încheiat un act fără momente neutre.

Peste numai câteva minute covăsnenii au fost aproape de reeditarea scorului din februarie, însă Kurtuly a trimis din penalty pe lângă vinclul porţii lui Moldoveanu.

Danciu şi Cocan au fost creatorii celei mai mari ocazii din finalul meciului, schimbul lor rapid de pase găsindu-l pe Ema Popa în mijlocul careului, la 11 metri, care însă n-a putut găsi la rândul său poarta aproape goală, mingea rostogolindu-se pe lângă.

Scor final 3-1 în primul meci-test al verii de pe teren propriu, următorul fiind programat miercurea aceasta (1 august), de la ora 11:30, când pe iarba din Bartolomeu vom înfrunta FK Miercurea Ciuc – vice-campioana Seriei 1 de L3 în sezonul precedent.

#SteagulRenaşte prin noi

Creat de stegari pentru stegari