SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

SR Braşov, start perfect

2 min read

În prima etapă, formaţia antrenată de Liviu Nicolae a câştigat la Râşnov, 2-1. După o primă repriză „albă”, Horia Popa a deschis scorul în minutul 63, când a transformat o lovitură de la 11 metri. Gazdele au egalat prin Drugă în minutul 68, însă Renţa, cu capul, dintr-o centrare a lui Fekete, a marcat în minutul 76 golul de 3 puncte.

SR Braşov a pornit perfect în noul sezon al Ligii 3, Seria a 5-a.

„Am reuşit un succes important, pe un teren unde eu cred ca nu vor lua puncte multe echipe în acest sezon. Mă bucură faptul că, faţă de meciul din Cupa României, am îmbunătățit anumite aspecte pe faza ofensivă. Este victoria băieților care au arătat tărie de caracter şi au demonstrat că îşi doresc să progreseze. Am terminat o prima săptămână în obiectiv. Ne bucurăm, însă suntem conștienți că este doar un pas în drumul nostru. Vom rămâne echilibrati, mai avem mult de muncă, însă sunt convins că vom arăta din ce in ce mai bine”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Căpitanul „galben-negrilor”, Horia Popa, a precizat: „Sunt fericit. Din punctul meu de vedere a fost o victorie pe deplin meritată. Consider că am fost superiori în acest joc. Suntem epuizaţi, venim după un meci de 120 de minute în Cupa României. Este un start foarte bun de sezon, cu o calificare în Cupa României şi cu o victorie în prima etapă de campionat. Suntem pe drumul cel bun. Le mulţumesc fanilor care au fost alături de noi. Aportul lor a fost unul decisiv”.

Eduard Renţa a punctat: „Am profitat de o gafă a fundaşilor adverşi. Mă bucur că am fost acolo şi că am reuşit să marchez. Dar mai important este că am câştigat. Am făcut un joc bun şi am meritat cele trei puncte.

În etapa viitoare, SR Braşov va juca pe teren prorpiu cu AFC Odorheiu Secuiesc.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari