SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Returul a început astăzi. Florin Stângă: “Emblema unei echipe sunt suporterii”

2 min read

Vorbind pentru prima dată în faţa mass-media din postura de membru al colectivului tehnic, Florin Stângă a accentuat importanţa suporterilor pentru îndeplinirea obiectivelor şi nevoia de a rămâne cu picioarele pe pământ, pentru că „pe teren nu joacă numele”.

„Trudă, muncă, transpirație” – iată elementele care ar putea fi gravate pe fiecare scaun din vestiar și care trebuie să fie prezente permanent în mintea fiecărui jucător.


În prima parte a conferinţei de presă, Bruce Snead, CEO-ul Maurer Imobiliare, şi-a afirmat dorinţa de construi o fundaţie solidă, pe principii corecte, convins că astfel rezultatele sportive nu se vor lăsa aşteptate. De partea sportivă se vor ocupa Lucian “Don Profesor” Petre, Andrei “Toto” Şanta şi Florin Stângă, în vreme ce Vasile Dochiţa – preşedinte, Claudiu Cazan – director sportiv, împreună cu unul sau doi reprezentanţi din partea Ligii Suporterilor Stegari vor completa panoul administrativ.

Bruce Snead – „SR” Brașov

„MULȚUMESC FAMILIEI BRAȘOV CĂ M-A PRIMIT!”

Conferința de presă s-a încheiat cu gândurile jucătorilor Răzvan Damian (fundaș central – 34 de ani) și Ciprian Răduțoiu (fundaș polivalent – 30 de ani), doi dintre cei nou-veniți la club în această iarnă.

Dl. Damian, care are la activ două promovări în Liga 1, cu Corona în 2013 și Sepsi în 2017, nu consideră sosirea în Liga a 4-a un pas în spate, prin prisma obiectivelor setate de club, și și-a exprimat recunoștința de a fi devenit parte din familia „stegară”. De cealaltă parte, dl. Răduțoiu, vizibil emoționat, este încântat să facă parte „din acest proiect frumos”. 

De la stânga: Vasile Dochița – președinte „SR” Brașov, Ciprian Răduțoiu, Răzvan Damian, Florin Stângă – antrenor „SR” Brașov

 

3 thoughts on “Returul a început astăzi. Florin Stângă: “Emblema unei echipe sunt suporterii”

  1. Sa înțelegem ca ti-a mai trecut din supărare Dobrica și rămâi omul de la microfon și din 3 Martie incolo?ce sponsor este pe maneca dreapta a tricoului ? A participat vreo unul din noi la conferința de presa ? Cum l-ați simțit pe omul nr 1 din club .din declarații pare ca nu prea are habar de fenomen.

  2. Cele mai importante sunt bunele sale intenții și dorința de a nu avea un club doar pentru CV. Dovadă și staff-ul tehnic și oficialii (dl. Dochița, dl. Cazan, suporterii) cărora le încredințează încredere totală.

    Probabil voi fi crainic și în retur, vedem. La conferință, din partea suporterilor, am fost eu și Mitel.

  3. Ma bucură faptul că echipa prinde contur.

    Din păcate încă am impresia ca noi suporterii încă nu primim îndeajuns de multe informații. As fi participat și eu la conferință dacă as fi știut.

    Fortza Steagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari