SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Primul test încheiat nedecis

2 min read

Au evoluat: Mutu (46 Maxim, 50 Mutu)- Răduțoiu (46 Rusu), Dumitraș, R. Damian (46 Poverlovici), Căpățână – Cocan, Țuțu, (46 (Popescu), Vîrlan (75 Piștea) – Taras (46 Stângă), E. Popa (46 A. Damian), H. Popa (20 Strătilă)

  • Maxim a primit cartonașul roșu împreună cu un jucător al echipei oaspete pentru atitudine nesportivă.
  • Emanuel Popa, plecat dintr-o posibilă poziție de offside, i-a pasat lui Taras pentru egalare în minutul 37, Abatorul deschizând scorul prin Alexandru cinci minute mai devreme.

„Stegarii”, deși au dominat categoric repriza a doua, nu au reușit să fructifice rarele ocazii clare pe care le-au creat, apogeul fiind atins de ratarea din ultimele minute a antrenorului-jucător Florin Stângă.

„Roșii„ de la Abatorul Slobozia, după ce au deschis scorul cu singurul lor șut spre și pe poarta noastră, au acceptat superioritatea brașoveană, așteptând cu calm atacurile și nedând în vreo clipă impresia că se vor pierde cu firea.

Lipsa de creativitate în apropierea careului și inconsistența centrărilor ar fi principalele cauze care ne-au privat de marcarea mai multor goluri. Probabil și dorul de suporteri – ora matinală într-o zi de marți limitând drastic prezența sufletului acestei echipe la Tărlungeni.

Vezi toate fazele și golurile în rezumatul video.

Următorul nostru meci va fi în acest weekend, de la ora 11:00, tot pe terenul sintetic de la Tărlungeni, împotriva echipei Cetate Râșnov – ocupanta locului 9 în Seria I a Ligii a III-a.

Meciul de marți dimineață a consemnat prima remiză în meciurile test din acest an, după cele două înfrângeri și două victorii din prima perioadă a pregătirilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari