SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Dragoș Sandu: „Sunt nerăbdător să încep colaborarea cu Ionuț Pârvu”

2 min read

Dragoș Sandu, mijlocaș de nădejde în echipa stegarilor, și unul dintre favoriții suporterilor pentru spiritul său de luptă, a vorbit la începutul acestei săptămâni, pentru site-ul oficial al clubului, despre așteptările cu care el și colegii săi pornesc la drum în 2023.

„Este un nou an, care a început cu niște schimbări la nivelul băncii tehnice și, personal, sunt nerăbdător să încep colaborarea cu domnul Ionuț Pârvu, pe care îl cunosc de foarte multă vreme, și știu că acesta are o foarte mare experiență fotbalistică.”

Chiar dacă în toamnă a avut câteva perioade în care o mai veche accidentare i-a dat bătăi de cap, Dragoș Sandu a reușit să acumuleze 12 apariții în toate competițiile pentru club (10 în campionat și 2 în Cupa României), marcând un gol (4-0 cu Cetate Râșnov în turul 1 al Cupei), tenacitatea sa la mijlocul terenului contribuind la clasarea echipei pe loc de playoff la finalul anului 2022.

Parte din familia galben-neagră din ianuarie 2018, când avea abia 15 ani și jumătate, Sandu (va împlini 21 de ani în iunie) speră ca după caruselul ultimelor sezoane să urmeze și acea mare victorie după care tânjește toată suflarea stegară. Dar, bineînțeles, important este primul pas.

„În noul an ne propunem obiective mărețe, primul fiind accederea în playoff. De asemenea, sunt nerăbdător să începem sezonul și să joc din nou pentru culorile galben-negru! Forza Steagu’!”.


Creat de stegari pentru stegari