SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

INFO | Abi Popa a revenit la Steagu’

1 min read
Albert Popa (stânga), alături de Ioan Gurgu, managerul SR Brașov

Portarul Albert Popa a revenit la Steagu’ după doi ani și jumătate, acesta semnând în dimineața acestei zile, 17 ianuarie 2023, un contract valabil până la finalul campionatului cu echipa suporterilor stegari.

Abi Popa (va împlini 24 de ani pe 5 aprilie) a fost om de bază în echipa care a reușit la sfârșitul sezonului 2017/18 promovarea în Liga a 3-a (11 apariții), apoi titular în primul nostru sezon la acest nivel (24). Evoluțiile de la acea vreme ale tânărului portar brașovean, când a reușit și o serie de cinci meciuri la rând fără gol primit, nu au rămas neobservate, iar vara anului 2019 a adus pentru Popa transferul la Gaz Metan Mediaș, pe atunci în prima ligă.

Chiar dacă pentru medieșeni Abi Popa a bifat o singură apariție în elită, experiența acumulată în colectivul unei echipe prim-divizionare nu poate fi trecută cu vederea.

Portarul brașovean a împărțit sezonul trecut între Dunărea Călărași (Liga a 2-a, 7 apariții) și FC Odorheiu Secuiesc, cu harghitenii fiind fost aproape de a reuși promovarea în liga secundă. În toamna anului 2022 Albert Popa a făcut parte din lotul divizionarei secunde Gloria Buzău, contribuind la victoria cu 4-2 (după prelungiri) contra echipei Șoimii Lipova, din play-off-ului Cupei României.

Bine ai revenit, Abi!


Creat de stegari pentru stegari