SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Băieții se vor ridica la înălțimea așteptărilor”

2 min read
Unitate / FOTO: Roxana Vartolomei

Suntem în febra derby-ului cu Olimpic Zărnești din această după-amiază (ora 14:00, stadion Silviu Ploeșteanu, bilete online aici), iar jucătorii stegari sunt conștienți de miza meciului.

„Rezultatul obținut etapa trecută (n. 2-1 cu Cetate Râșnov) nu înseamnă nimic fără o continuitate la fel de bună în meciul de astăzi.”, a spus antrenorul George Suciu, care a continuat: „Adversarul este mult mai periculos decât o arată locul din clasament, și va trebui să muncim foarte mult pentru a obține o victorie”.

Zărneștenii, deși se află pe ultima poziție în Seria a 5-a din Liga a 3-a, au învins sâmbata trecută Kids Tâmpa cu 3-2, egalându-i la puncte pe urși și reaprizând speranțele și șansele de salvare. De altfel, echipa de sub Piatra Craiului are o perioadă bună, pierzând o singură dată în ultimele cinci etape, chiar cu Cetate Râșnov (0-2), reușind două victorii (cu KSE Tg. Secuiesc 2-0 și cu Kids Tâmpa 3-2) și două remize (1-1 în deplasare cu Odorheiu Secuiesc și 1-1 acasă cu CS Păulești).

Cu toate acestea, stegarii sunt determinați să mențină cele trei puncte sub Tâmpa, vitale în lupta pentru play-off.

„Băieții au parte de încredere totală din partea mea și a staff-ului, și sunt sigur că aceștia se vor ridica la înălțimea așteptărilor mele și ale suporterilor”, a încheiat George Suciu.


SR Brașov – Olimpic Zărnești se înfruntă astăzi, 2 decembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Silviu Ploeșteanu în a patra ediție din Derby-ul Munților. Bilete pentru ultimul meci oficial din 2022 se găsesc la stadion începând cu ora 13:00, cât și online mai jos. Hai, Steagu’!

TRIBUNA 2

10 LEI

ZONA FAMILY

30 LEI

FOTOLII

50 LEI

Creat de stegari pentru stegari