SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ne prezentăm lotul în Jar Pub | Joi, 15 martie, ora 19

1 min read

Înaintea primului meci din 2019 jucat pe istoricul stadion „Silviu Ploeșteanu” (cu Voluntari II, pe 16 martie, de la 15 fix), Copiii Orașului se întâlnesc cu suporterii în Jar Pub, pe Republicii 42 (pe stânga cum urcați spre Piața Sfatului, pe gang)

Cel mai tânăr lot braşovean din 1936 şi până-n prezent se prezintă publicului împreună cu cei doi antrenori, Florin Stîngă şi Andrei “Toto” Şanta, în cadrul unui eveniment deosebit, menit să marcheze unitatea dintre echipă şi suporterii care au înfiinţat acest club şi care sunt în prezent implicaţi în administrarea lui.

Intarea la eveniment este liberă, nu există restricţii de vârstă, iar suporterii vor putea interacţiona cu fotbaliştii şi antrenorii, colecţiona autografe, fotografii, iar cei care îşi achiziţionează un abonament pentru retur vor intra în tragerea la sorţi pentru un tricou de joc semnat de familia “stegară”.

Entuziasmul copiiilor noştri este contagios, aşa că veniţi cu vocile pregătite pentru o seară plină de cântări. Vă aşteptăm cu braţele deschise!

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari