SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mișcarea de joi | Toto și pisoii săi – video

2 min read

Un „motan” mucalit, Toto Șanta, care servește culorile galben-negre de la vârsta de 6 ani, și trei „pisoi” cărora le arată cum e treaba cu mânuirea ghemului.

Albert Popa e cel mai mic din grup. Abia a făcut 19 ani, la începutul lunii, și e titularul returului. Andrei Maxim e „pisoiul” mijlociu și cel care dă numele grupului de la Brașov – a apărat în trei meciuri din tur. Fratele mai mare e Daniel Mutu și el a ținut poarta în 14 meciuri din toamnă. Dani e un exemplu pentru ceilalți, fiind mereu cel care deschide exercițiile „motanului”-șef Toto, care nu se încurcă în discursuri motivaționale pompoase.

Fără frică, pisoi, că te sparg!”

Andrei „Toto” Șanta, 26 aprilie 2018

Joia aceasta, sub un soare care a găsit de cuviință să ia o pauză pe un nor abia spre sfârșitul sesiunii de antrenament, Toto Șanta le-a întins lăbuțele „pisoilor” săi, pentru ca la final să aflăm că antrenorul nostru de portari este, de fapt, un motan-cyborg. „Calculatorul nu greșește niciodată”s-a flexat Toto după ce a plasat cu efect o minge la colțul lung.


După 102 meciuri între buturile Steagului în toate competițiile, între 1985 și 1992, și alte două decenii ca antrenor Andrei „Toto” Șanta credea că le-a cam văzute pe toate. Proiectul început în vara trecută de suporterii „stegari”, la care el a fost primul fost jucător ce a aderat, i-a oferit șansa să mai experimenteze ceva în plus. Nu regretă nimic.

Steagul Renaște prin noi!

Creat de stegari pentru stegari