SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mişcarea de joi | “Cum suntem? Nerăbdători!” – Alex Ţuţu

2 min read

Lotul este aproape format și băieţii sunt conectaţi la ceea ca va urma. Spunem “aproape format” pentru că în următoarele zile este aşteptat să se alăture şi fundaşul polivalent Daniel Dumbravă (23 ani), fost junior “stegar” şi fan ardent al paginii noastre de Instagram.

Dl. Dumbravă a apucat să debuteze sub tricoul galben-negru în prima ligă pe când avea 18 ani, jucând 15 minute în victoria cu 4-1 contra Gloriei Bistriţa din penultima etapă a sezonului 2012-2013. Vara trecută, pe când redebuta în primul eşalon cu Sepsi Sf. Gheorghe, Daniel Dumbravă spunea într-un interviu despre proiectul Steagul Renaşte că “este o iniţiativă bună de a menţine în viaţă spiritul echipei şi sper să aibă succes”. Nu peste mult timp va avea ocazia să contribuie direct la obţinerea succesului.

Primul pas spre succes, promovare şi alte stări de bine se va face sâmbăta aceasta, de la 6 seara pe “Silviu Ploeşteanu”, împotriva celor de la FC Pucioasa. Mijlocaşul central Alex Ţuţu a rezumat cel mai bine atmosfera la finalul antrenamentului de azi: “Cum suntem? Nerăbdători!”

Suporterii, punem pariu, sunt dominaţi de aceeaşi stare existenţială.

foto de la antrenamentul de astăzi (23 august 2018)

Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari