SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mişcarea de joi | Album foto

3 min read

Culmile încă înzăpezite care înconjoară oraşul explicau pe înţelesul oricui adierile răcoroase prezente la antrenamentul de astăzi. Păpădiile de pe marginea terenului nu aveau însă vreun stres. Nu ştim pe la alţii cum e, dar asta nu ne va opri să admitem că păpădii ca la Braşov, niciunde-n lume nu găseşti.

Traficul din spatele Tribunei 1 era tot mai mult trecut în surdină de crampoanele băieţilor care urcau treptele tunelului şi ieşeau pe iarbă cu ochii mijiţi de la soarele mijlocului de aprilie.

Stadionul “Silviu Ploeşteanu”, visul tuturor păpădiilor.

Şi Adrian Voicu (19 ani) şi Laurenţiu Căpăţână (23 de ani) au căzut de acord să sâmbăta asta (21 aprilie), de la 11 fix, o să avem în cei de la Inter Cristian un adversar determinat să onoreze cum se cuvine apariţia pe “Silviu Ploeşteanu”, dar că, în final, victoria, va fi colorată în galben şi negru.

Dacă Adi Voicu revine uşor-uşor în schema lucrurilor după o accidentare la gleznă, Căpă va face sâmbătă cuplu în centrul apărării cu Răzvan “Cocoş” Damian, revenind astfel în echipa de start pentru prima dată în acest retur.

 

Sâmbăta asta, 21 aprilie 2018, de la ora 11:00, vom da piept pe iarba din Bartolomeu cu Inter Cristian, ocupanta locului 4 şi echipa cu a 3-a cea mai bună apărare din ligă. La rândul nostru ţintim golul 100 în acest campionat. Pe curând!

Hai, Stegarii!!!

Creat de stegari pentru stegari