SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Minutul 90+2 | Steagu’ – KSE Tg. Secuiesc

2 min read

Meciul SR Brașov – KSE Tg. Secuiesc din primăvara anului 2022 este unul de ținut minte pentru istoria proiectului #SteagulRenaște.

Așa cum a ieșit soarele, așa trebuie să vină și golul!

Rareș Păltănea, comentatorul meciului SR Brașov – KSE Tg. Secuiesc de pe 14 mai 2022

Și golul a venit târziu, târziu de tot.

Penalty-ul transformat de Vlad Olteanu în minutul 90+2 al acelei zile de mai a fost esențial în lupta pentru evitarea retrogradării și, totodată, a semnat prima victorie stegară reușită vreodată pe teren propriu contra covăsnenilor.

Din cele 4 succese brașovene repurtate până în prezent, trei au avut loc la Tg. Secuiesc, pe stadionul Dr. Sinkovits (3-2 în octombrie 2020, 1-0 în aprilie 2022, 4-1 în octombrie 2022).

Meciul contra celor de la KSE Tg. Secuiesc din această sâmbătă, 18 martie, ora 16:00, propune o nouă miză majoră pentru SR Brașov. Cu o eventuală victorie reușită pe stadionul Silviu Ploeșteanu, stegarii ar obține calificarea matematică în play-off cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Acum un an suporterii au crezut în noi și ne-au încurajat până în ultima secundă. Sâmbătă, echipa vine în fața voastră după trei victorii la rând și suntem convinși că aportul vostru va fi la fel de esențial, dându-le băieților în galben și negru energia de care vor avea nevoie.

Sâmbăta asta, pe 18 martie, de la ora 16:00, suntem un oraș, o echipă, și împreună ținem Steagul sus!


Creat de stegari pentru stegari