SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

KSE Tg. Secuiesc – Steagu’ | Turul 1 din Cupa României

2 min read

Federația Română de Fotbal prin Departamentul de Competiții a stabilit meciurile din primul tur al Cupei României, iar SR Brașov va juca primul joc oficial după apariția pandemiei, în deplasare cu KSE Târgu Secuiesc pe 9 septembrie.

Turul 1 din Cupa României cuprinde 30 de meciuri, organizate pe terenul primei extrase conform criteriilor regionale. Mai multe detalii despre toate meciurile, găsiți aici. Meciurile sunt programate pentru miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30. Cupa României va rămâne mereu marea provocare a stegarilor, fiind competiția care ne-a oferit sentimente intense la fiecare ediție. Cu toate dificultățile pe care le prezintă noile protocoale pentru organizarea antrenamentelor și meciurilor amicale, băieții se antrenează zilnic.

Ne bucurăm că începem meciurile, deşi timpul este foarte scurt şi sunt multe lucruri de pus la punct. Cupa României este o prioritate pentru noi. Vom lua meci cu meci şi ne propunem să câştigam la Tg. Secuiesc. Vom face toate demersurile ca până la ora jocului echipa să fie la un nivel optim. Vom încerca să câştigăm cât mai multe partide şi să aducem la Braşov o echipă de Liga 1

a declarat managerul general Ciprian Jurubescu, după anunțul FRF

KSE Târgu Secuiesc – SR Brașov, în cifreVecinii din Covasna sunt echipa cu care am avut plăcerea să ne testăm la fiecare pauză de campionat, toate jocurile oferind multe goluri marcate. Rezultatele ultimelor meciuri dintre „stegari” și covăsneni, toate amicale:

  • SR Brașov 2-2 KSE Tg. Secuiesc (27 iulie 2019) Cronica meciului
  • KSE Tg. Secuiesc 3-2 SR Brașov (9 februarie 2019) Cronica meciului
  • SR Brașov 3-1 KSE Tg. Secuiesc (28 iulie 2018) Cronica meciului
  • KSE Tg. Secuiesc 2-3 SR Brașov (24 februarie 2018)

Sunt toate premisele să ne așteptăm la un nou meci spectaculos în septembrie. Rămân două săptămâni până intrăm în competițiile oficiale, așa că tragem tare la antrenamente.

KSE Târgu Secuiesc a terminat în Seria 1 din Liga 3 pe locul 11 cu 17 puncte acumulate din 16 meciuri în sezonul 2019-2020, la fel ca „stegarii” în Seria 3 pe locul 11 cu 19 puncte acumulate din 16 meciurile.

KSE Tg. Secuiesc – SR Brașov, în Turul 1 ediția 2020-2021

Toate informațiile despre meciul din 9 septembrie vor fi publicate – aici

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari