SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

JUNIORI | Victorii categorice pentru micii stegari

2 min read

În acest weekend grupele U-11 și U-12 ale SR Brașov, pregătite de George Horațiu Suciu, au reușit să obțină victorii categorice contra celor de la AS AV Ghimbav și ACS Tâmpa II, marcând un total de 22 de goluri!

Astfel, sâmbătă dimineață, de la ora 9:30, pe terenul Școlii Gimnaziale din Vulcan, SR Brașov U-12 a câștigat cu 11-0 jocul cu ACS Tâmpa II, antrenorul Suciu afirmând că stegarii “au practicat un joc de posesie bun pe care, de la meci la meci, încercăm să-l îmbunătățim.”

SR Brașov U12 la finalul meciului cu Tâmpa II Brașov

Golurile stegarilor au fost marcate de următorii: George Zaharia (1), Claudiu Chioașcă (2), Bogdan Morar (1), David Diță (1), Edi Tănăsie (1), Alex Gingăraș (3) și Cătălin Grapă (2). Totodată, pentru portarul Ionuț Zaharia a fost al doilea meci din acest sezon fără gol primit.


SR Brașov U11 la finalul meciului cu AV Ghimbav

Cei mai mici dintre stegari au intrat în scenă tot sâmbătă, 1 octombrie, dar de la ora 12:00, învingând cu 11-3 echipa AS AV Ghimbav grație golurilor marcate de Edi Mitran (1), Teodor Râșnovean (1), George Zaharia (6), Vlad Marin (2) și Edi Tănăsie (1). “Copiii au demonstrat că meciul de etapa trecută a fost doar o greșeală pe care speră să nu o mai repete”, a fost concluzia lui George Suciu.


Echipa SR Brașov U-19, care în etapa din acest weekend a stat, va reveni în acțiune sâmbătă, laolată cu grupele mai mici. Iată programul următoarelor meciuri:

  • sâmbătă, 8 octombrie, ora 9:30 – Viitorul Predeal – SR Brașov U12 – pe terenul Bucegi
  • sâmbătă, 8 octombrie, ora 15:00 – SR Brașov U19 – Prietenii Rupea – pe terenul Școlii Gimnaziale din Vulcan
  • duminică, 9 octombrie, ora 11:00 – Tâmpa Brașov – SR Brașov U11 – pe stadionul ICIM

Creat de stegari pentru stegari