SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

JUNIORI | Două victorii și o înfrângere după etapa a 4-a

2 min read

Sâmbăta trecută, 8 octombrie, toate cele trei grupe de copii și juniori ale SR Brașov au fost în acțiune susținând două meciuri în deplasare și unul pe teren propriu în cadrul etapei a 4-a din Campionatul Județean.

SR Brașov U-12 victorioși la Predeal în etapa a 4-a a Campionatului Județean

Copiii Grupei SR Brașov U-12 au evoluat în dimineața zilei de sâmbătă la Predeal, unde au obținut o victorie clară, cu 18-0, în fața celor de la Viitorul Predeal. „Cel mai important rămâne jocul prestat, care devine din ce în ce mai bun”, a spus antrenorul George Suciu.

După-masă, pe terenul Școlii Gimnaziale din Vulcan – locul unde micii stegari își joacă meciurile de acasă – jucătorii grupei U-19 au învins Prietenii Rupea cu 3-1, la capătul unui joc „dominat din primul și până în ultimul minut, cu o posesie foarte bună” – George Suciu. În urma acestei victorii, în care golurile noastre au fost marcate de Andrei Chioașcă (dublă) și Ștefan Muntean, SR Brașov U-19 se menține în cursa pentru primul loc.

Echipa SR Brașov U-19 la finalul meciului cu Prietenii Rupea

Cei mai mici jucători stegari, ai grupei U-11, au evoluat sâmbătă seară pe stadionul ICIM contra echipei Kids Tâmpa, cedând cu scorul de 2-4. Deși au deschis scorul, „emoțiile și lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Atitudinea și dorința au fost bune, iar greșelile și emoțiile le vom corecta cu timpul”, a spus antrenorul George Suciu.

MECIURILE URMĂTOARE

Etapa a 5-a din Campionatul Județean începe pentru echipele de copii și juniori ale SR Brașov vineri, 14 octombrie, când stegarii grupei U-12 vor întâlni Inter Cristian pe terenul Școlii Gimnaziale din Vulcan, de la ora 17:30.

Sâmbătă, tot la Vulcan, de la ora 9:00, micuții grupei U-11 vor primi vizita Brașoviei, iar după-amiază, de la ora 15:00, SR Brașov U-19 merge pe ICIM pentru derby-ul cu Kids Tâmpa.


Creat de stegari pentru stegari