SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Invitație pentru suporterii stegari

2 min read

Noul manager general de la SR Brașov, Ciprian Jurubescu, a lansat o invitație publică celor două asociații de suporteri stegari consitutuite legal: Liga Suporterilor Stegari și Asociația Galben-Negru.

Alături de oficialii din conducerea echipei, la întâlnire vor participa și antrenorii împreună cu căpitanii, care vor discuta despre sezonul următor și planurile noii conduceri de la SR Brașov.

Textul integral al invitației către asociațiile de suporterii stegari

Stimați domni,

Noua conducere a grupării SR Braşov a făcut un prim pas spre fanii stegari, pe care îi vrea aproape de echipă. Oficialii formaţiei au lansat invitaţii pentru întâlniri către cele două ligi ale suporterilor legal constituite juridic, LSS (Liga Suporterilor Stegari) şi AGN (Asociaţia Galben Negru).

La cele două întâlniri vor participa conducerea clubului, antrenorii, dar şi căpitanii echipei.

„De câteva zile, în structura juridică a ACS SR MUNICIPAL BRAȘOV (singura echipă recunoscută de brașoveni ca FC BRAȘOV), s-au produs modificări la nivel organizatoric.

Noua structură, dorește să vă mulțumească în primul rând pentru faptul că ați contribuit din plin până în acest moment la păstrarea în viață a «spiritului stegar» în Brașov, și dorește să vă asigure de bunele intenții pentru ca acest lucru să se întâmple și pe viitor.

Dorim să vă invităm, în mod oficial, la o întâlnire unde să ne cunoaștem reciproc, să identificăm împreună situația reală existentă şi să stabilim colaborarea ulterioară. Vă informăm că suporterii și ligile organizate de suporteri galben-negri, mereu vor constitui o prioritate pentru noi.”

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari