SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Înscrieri pentru grupele de copii născuţi în 2009 şi 2010

2 min read

În primăvara acestui an, prin efortul cumulat al şcolilor de fotbal Kids Tâmpa şi Braşovia, precum şi al celorlalţi tineri fotbalişti rămaşi la echipă, am reuşit să salvăm încă o dată Steagu’ de la dispariţie.

L-am salvat prin Copiii Oraşului. Şi de atunci, de când şansele de a continua în returul Ligii a 3-a atârnau de un fir extrem de subţire, Steagul Renaşte prin Copiii Oraşului a devenit atât motto-ul clubului nostru, cât şi filosofia după care dorim să ne conducem existenţa.

Vrem să începem pregătirea şi familiarizarea copiilor cu tot ceea ce înseamnă Steagu’ (metode de pregătire, stadion, suporteri) de când copiii sunt mici. Mici-MICI!

Astfel, vă anunţăm entuziaşti deschiderea înscrierilor pentru completarea grupelor de copii născuţi în anii 2009 şi 2010. Cotizaţia lunară este în valoare de 120 lei, iar antrenamentele şi meciurile oficiale se vor susţine pe legendarul stadion braşovean “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului). De asemenea, cele mai importante meciuri ale micilor “stegari” vor fi filmate şi editate în rezumate video care vor fi postate pe canalul oficial de Youtube al clubului.

Pentru informaţii cu privire la zilele, orele şi frecvenţa antrenamentelor, dar şi pentru alte detalii organizatorice, vă recomandăm să o contactaţi telefonic pe doamna Lucia Ghioc, şefa centrului nostru de copii:

0773 951 020 sau 0742 024 887 – Lucia Ghioc, SR Braşov

În prezent, doamna Ghioc îi antrenează pe copiii Grupei 2005, cu care în această vară a câştigat, din nou, campionatul judeţean la nivelul acesta de vârstă.

Tot vara asta, trei jucători de la SR-05, Cristi Balcan, Luca Gomboş şi Alex Toderaşcu, au fost selectaţi de antrenorul Florin Stîngă pentru a se pregăti cu echipa de seniori, bifând şi minute în meciurile test susţinute din iulie şi până acum.

La antrenamentele copiilor de la toate categoriile de vârstă vor lua parte în mod regulat antrenorul echipei de seniori, Florin Stîngă, precum şi diverşi fotbalişti, asigurându-se astfel coeziunea între toţi membri familiei “stegare”.

Pe 14 iulie 2017 ne-am asumat să ţinem Steagu’ sus, în urma falimentului FC Braşov. Copiii care visează că într-o zi vor marca golul decisiv sau că vor reuşi o paradă miraculoasă în faţa unui “Silviu Ploeşteanu” arhiplin sunt cei care asigură continuitatea culorilor şi istoriei “stegare”.

Vă aşteptăm în club.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului!

Creat de stegari pentru stegari