SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

În sprijinul fostului “stegar” Adrian Drăgănoiu

2 min read

Adrian Drăgănoiu, care între primăvara lui 1995 şi  vara lui 1996 a îmbrăcat de 22 de ori tricoul galben-negru, suferă de cinci ani de zile de scleroză laterală amiotrofică şi are nevoie de sprijin financiar pentru continuarea tratamentului şi, în cele din urmă, vindecarea bolii.

Până în prezent, familia Drăgănoiu a făcut faţă cheltuielilor, dar în acest moment are nevoie de susţinerea comunităţii pentru a putea achiziţiona noul medicament care ar putea, după un tratatement de alţi cinci ani, să-l vindece pe fostul fotbalist “stegar”, acum în vârstă de 48 de ani.

Toată viaţa am fost un luptător. Lupt în continuare!”

Adrian Drăgănoiu, ex-jucător al FC Braşov

Afirmaţia făcută de fostul “stegar” e cât se poate de reală. În ciuda bolii, acesta este mai departe antrenor la centrul de copii şi juniori al Braşoviei, unde este extrem de apreciat de colegi, părinţi şi, bineînţeles, de copiii pe care îi învaţă cum stă treaba cu mingea.

Clubul nostru va organiza la meciul de astăzi cu Unirea Bascov (13 octombrie, ora 15:00) o strângere de fonduri pentru pentru dl. Drăgănoiu, spectatorii prezenţi la stadion putând dona orice sumă doresc în urnele ce vor fi amplasate la T2, T1 şi la Tribuna Oficială. Acţiunea se va derula şi la următoarele trei meciuri de acasă pe care le vom mai juca în acest tur de campionat , cu Craiova II, Hermannstadt II şi Flacăra Moreni.

Donaţii se pot face şi în următoarele conturi bancare, deschise la BRD pe numele Alexandru Drăgănoiu, tatăl lui Adrian.

Euro – RO86BRDE080SV72822900800

Lei – RO69BRDE080SV62214350800

Ţinta finală este suma de 13.500 de Euro. Împreună, club şi comunitate, putem reuşi.

Suntem un oraş, o echipă!

Creat de stegari pentru stegari