SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Flacăra Moreni 2-1 Steagu’ | Cronica meciului

2 min read

O ploaie torențială căzută în cursul dupa-amiezii zilei de sâmbătă a transformat gazonul stadionului din Moreni într-un câmp de luptă, iarba îmbibată cu apă și noroiul luându-l în brațe în minutul 20 pe portarul „stegar” Abi Popa.

Au evoluat: 99. Albert Popa (20 de ani) – 19. Răzvan Dragomir (17), 5. Eduard Renţa (17), 4. David Tălmaciu (16), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 10. Cătălin Grigore (19) – 7. Nicolas Antone (16), 26. Dragoş Popa (17), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat: 94. Andrei Maxim (24), 29. Dragoş Sandu (16), 3. Sergiu Pîrvulescu (15), 11. Răzvan Mitroi (35)

Coliziunea pe linia careului de 6 metri cu atacantul morenar Andrei Iliescu a dus atât la deschiderea scorului, cât și la intervenția ambulanței, fiind necesar transportul lui Abi la spital. În prezent, portarul nostru se recuperează bine și speră să revină între buturi în această sâmbătă, la meciul cu Atletic Bradu, ultimul al sezonului.

Meciul a fost întrerupt 11 minute, și același Iliescu a realizat dubla în minutul 32, când a profitat de nesincronizarea dintre Maxim (înlocuitorul lui Abi) și Răducan, cei doi uitând de adversarul omniprezent: bălțile.

Deși erau în urmă cu două goluri, Copiii Orașului nu au renunțat la luptă, Grigore, în două rânduri, și Dragomir trecând pe lângă gol în prima repriză, ambii prin șuturi periculoase de la distanță.

Repriza a doua a debutat cu marea ocazie galben-albastră (50) de a stabili un scor mult prea sever față de cele întâmplate pe teren, dar stâlpul stâng și apoi imprecizia lui Drăgan au echilibrat universul.

Florin Stîngă, veteranul de aproape 41 de ani, ne-a readus în cărți în minutul 58, când a finalizat în dreapta porții lui Chiran printr-un demi-voleu de pe linia careului de 16 metri.

Din păcate, nu am mai reușit să amenințăm serios poarta adversă până la final, în ciuda unei anumite dominări teritoriale, terenul tot mai greu transformând meciul într-un bătălie aprigă pentru fiecare minge.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului!

Creat de stegari pentru stegari