SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Eșarfe de colecție SR Brașov – FK Csikszereda

1 min read

Pentru cel mai așteptat meci al anului din oraș, dintre SR Brașov și FK Csikszereda din turul 4 al Cupei României, pregătim o ediție limitată de 20 de bucăți de eșarfe de colecție, la prețul de 50 lei.

Precomandă. Pentru a rezerva o eșarfă de colecție, plătiți în avans prin următoarele modalități:

  • virament bancar în RO61BTRLRONCRT0433461101 (Banca Transilvania, beneficiar Asociația Clubul Sportiv SR Municipal Brașov), apoi ne trimiți pe hai@srbrasov.ro dovada plății împreună cu un număr de telefon;
  • plată în numerar la Magazinul Eqip.ro din Strada Fundătura Hărmanului 2, incinta Duplex (program luni-vineri între 10:00 – 17:00).

În funcție de stocul precomandat de suporteri, eșarfele de colecție rămase disponibile vor putea fi cumpărate în ziua meciului SR Brașov – FK Csikszereda, miercuri începând cu ora 13:00.

Cupa României, Turul 4

„Stegarii” vor înfrunta miercuri în turul 4 al Cupei României echipa din Miercurea Ciuc, care în prezent evoluează în Liga 2. Pentru prima dată în istoria de trei ani a echipei suporterilor, vom evolua în această competiție pe teren propriu în compania harghitenilor. Deși nu este permis accesul spectatorilor pe stadion, jocul urmează să fie transmis în direct pe canalul nostru de Facebook SR Brașov.

Ediție limitată pentru jocul din Cupa României

COMANDĂ ABONAMENTUL

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari