SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | Steagu’ 0-2 Odorhei | De aici, doar în sus

2 min read

Echipa suporterilor stegari, SR Brașov, a încheiat această săptămână de foc cu o nouă înfrângere, probabil cea mai dezamăgitoare dintre cele trei. La capătul unui meci în care au practicat un fotbal neputincios și au părut storși de vlagă, stegarii au cedat cu 0-2 echipei FC Odorheiu Secuiesc.

Ocaziile enorme ratate de către cei de la Odorhei în primele minute ale meciului au prevestit cumva cel mai slab joc pe care echipa de sub Tâmpa avea să-l facă în acest sezon. Bara lui Andrei Nicoloiu din prima repriză a fost doar o alarmă falsă, ea rămânând până la final singura mare ocazie creată de băieții noștri tot meciul. Cu vârful Mihai Ion izolat între fundașii harghiteni, stegarii au contat prea puțin în atac. Singurele momente care au mai dat oareșce speranțe suporterilor au fost incursiunile lui Danciu și Dedu, în care putem argumenta posibilitatea unor lovituri de pedeaspă.

De altfel, și deschiderea de scor a venit în urma unei ciocniri între portarul advers și Mihai Ion, puțin în afara de careului de șase metri. Deși atacantul brașovean fusese lovit în zona capului, arbitrul a lăsat jocul să continue, iar oaspeții au marcat la finalul unui contraatac, în minutul 51, prin Simó Csongor. Peste doar șapte minute, o gravă greșeală de marcaj la un corner i-a permis Mitra Szilárd să marcheze spectaculos din șase metri.

În final, o victorie pe deplin meritată a celor de la FC Odorheiu Secuiesc. Pentru stegari urmează o săptămână plină de muncă în vederea reabilitării față de suporteri și refacerii situației nefaste din clasament.

Echipa de sub Tâmpa va evolua în următoarele două etape în deplasare, la Râșnov, pe 24 septembrie (ora 17:00) și la Zărnești, pe 1 octombrie (ora 15:00). Două derby-uri județene, așadar, în care stegarii au nevoie de toată susținerea.

Hai, Steagu’!

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari