SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Clubul nostru s-a înscris în Liga a 3-a

1 min read

În cursul acestei zile, 15 iulie, clubul nostru a depus în contul Federaţiei Române de Fotbal garanţia financiară (20.000 lei) necesară înscrierii în sezonul 2019-2019 al Ligii a 3-a, după ce săptămâna trecută a fost trimisă cererea de înscriere.

Doamna Carmen Sandu a fost cea care a susținut acest efort financiar, ce face parte din planul de reconstrucție inițiat săptămâna trecută.

Duminică seară, la capătul unui weekend intens, s-au încheiat ultimele acorduri cu foștii jucători și membri ai staff-ului tehnic, precum și cu majoritatea actualilor jucători. Acesta era primul pas în vederea continuării proiectului #SteagulRenaște.

În această săptămână investitorii se vor axa pe finalizarea acordurilor cu actualii membri ai staff-ului tehnic, pe creionarea lotului și inițierea fazei a 3-a – achitarea datoriilor către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Suntem bucuroși că vă putem oferi aceste vești optimiste în preajma aniversării celor doi ani de la startul proiectului. În ciuda tuturor greutăților continuăm să ținem Steagu’ sus şi activ în discursul public.

Următorul sezon va fi despre consolidarea a tot ceea ce construim acum. Avem încredere că putem fi un oraş, o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari