SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CJ Braşov a devenit partener al proiectului Steagul Renaşte

1 min read

Proiectul clubului nostru – Performanță în fotbalul brașovean” – s-a regăsit pe lista celor 15 proiecte sportive aprobate în cadrul sesiunii a II-a de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului Brașov pentru anul 2018 – programul Sportul de performanță.

Astfel, din totalul de 776.703,45 lei, 40 de mii de lei au fost alocaţi clubului SR Braşov, sumă care în cea mai mare parte va fi folosită pentru acoperirea costurilor meciurilor din deplasare în acest sezon.

“Stegarii”, Seria a III-a din L3, vor efectua deplasări în oraşe din judeţul Teleorman (Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele), dar şi la Filiaşi şi Drobeta Turnu Severin, în urmă repartizării pe “criterii geografice” gândită de Federaţia Română de Fotbal.

În acest moment, băieţii în galben-negru ocupă locul patru după trei etape, cu două victorii şi o înfrângere, golaveraj 5-3. Următorul meci va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 17:00, când pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) vin cei de la Turris-Oltul Măgurele, ocupanţii locului secund şi contracandidaţi la promovare.

Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari