SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Curățătoria Bee Clean este partenerul curățeniei pentru stegari

1 min read

Ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu curățătoria Bee Clean, un business la început de drum care și-a dorit să susțină echipa orașului!

Curățătoria Bee Clean oferă o gamă de servicii premium pentru îmbrăcăminte și încălțăminte. Aceștia au adus un nou concept #UnicInBrasov de curățare a încălțămintei.

Managerul Bee Clean, Alin Nițan a declarat: „Suntem alături de proiectul SR BRASOV și ne dorim să ajutăm echipa să ajungă înapoi în Liga 1, acolo unde îi este locul. Coincidență sau nu, albinuța noastră poartă deja culorile galben-negru și urmărește cu mare interes orice joc al stegarilor! Prin acțiunea noastră vrem să încurajăm mediul privat brașovean să se implice în susținerea echipei Brașovului.”

Începând cu jocul de miercurea aceasta din Cupa României, logo-ul partenerului nostru va apărea pe mâneca tuturor echipamentelor de joc din acest sezon.

Beneficii la Curățătoria Bee Clean pentru suporterii stegari

Din această săptămână, la Curățătoria Bee Clean puteți găsi măști și materiale promoționale cu însemnele SR Brașov – din Strada Camil Petrescu 3C, pe Aleea Pietonală din cartierul Coresi Avantgarden.

Reducere 5% pentru toți posesorii de abonamente la SR Brașov, pentru ambele tipuri de abonamente (asistent medical stegari și medic stegar).

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari