SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ciprian Jurubescu este noul manager general

2 min read

Ciprian Jurubescu este noul manager general al grupării SR Braşov. Adunarea Generală l-a validat pe Jurubescu pentru această funcţie, el urmând să conducă clubul în următorii cinci ani.

„Sunt onorat pentru această oportunitate, totul s-a derulat foarte rapid, am decis cu sufletul. Consider că cine iubește fotbalul în Brașov este conştient de ceea ce înseamnă culorile galben şi negru. Îmi doresc să contribui din interior la revitalizarea fotbalului din orașul nostru, voi fi un conducător deschis pentru oricine și vreau ca timpul să vorbească asupra faptelor mele. Îmi doresc ca acest club, al tuturor brașovenilor, să aibă și patrimoniu la sfârșitul mandatului meu, asta înseamnă că am realizat ceva util. Vom adopta o politică deschisă și constructivă, vom fi echipa tuturor brașovenilor”, a declarat Ciprian Jurubescu, care nu va încasa salariu de la SR Braşov.

Totodată, Gabriel Stan, omul care a făcut performanţă la FC Braşov, este noul membru al Comitetului Director, urmând să îl înlocuiască pe Florin Ghimbăşan, care intenționează să devină observator de joc.

„Îi urăm bun venit lui Ciprian Jurubescu, noul manager general de la SR Brașov! Suntem încântați să anunțăm faptul că Ciprian se alătură proiectului suporterilor stegari, care va trece într-o nouă etapă. Având în vedere rezultatele sportive obținute în ultimii ani și experiența acumulată atât la nivel de seniori, cât și de juniori, implicarea sa la SR Brașov va aduce un imens plus de valoare în managementul clubului. Îi mulțumim pentru faptul că a îmbrățișat de la prima discuție ideea acestui proiect unic din fotbalul brașovean. Liga Suporterilor Stegari va rămâne implicată alături de Ciprian, oferindu-ne întregul suport pentru a readuce împreună pe Steagu’ acolo unde îi este locul în fotbalul românesc. Intenționăm să dezvoltăm împreună o strategie pe termen lung în relația cu autoritățile și mediul privat pentru a asigura un climat profesionist la SR Brașov. Totodată, suntem onorați și de venirea domnului Gabriel Stan în consiliul director al clubului. Pentru suporterii stegari este un titan al istoriei, iar locul ocupat de dumnealui validează proiectul #SteagulRenaște început acum 3 ani”, au declarat consiliul director și Liga Suporterilor Stegari.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari