SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Chimia – echipa care detestă egalul | Avancronică + Info deplasare

2 min read

Băieții de la Chimia Orașul Victoria au fost prima echipă care a venit pe „Silviu Ploeșteanu” în acest sezon. Din cauza condițiilor meteo, etapa din 24 martie 2018 a fost amânată. Vom întoarce vizita celor de la Chimia pe 31 martie, de la ora 11:00.

[DESPRE ADVERSAR]

Chimia Oraşul Victoria este una din trupele solide ale Judeţului Braşov şi care detestă rezultatul de egalitate. În cele 16 meciuri disputate până acum, “chimiştii” au câştigat 11 şi au fost învinşi în 5, fapt care îi plasează pe locul 4, cu 33 de puncte. Două din cele cinci înfrângeri au avut loc pe teren propriu, fiind provocate de echipele clasate pe locurile 2 şi 3, Precizia Săcele (7-1) şi Olimpic Zărneşti (4-2).

Stilul ori victorie, ori înfrângere se exprimă şi prin golaverajul echilibrat, gazdele de sâmbătă fiind singura echipă din top 5 ce nu a marcat încă 50 de goluri (42 – restul echipelor au peste 60), şi totodată echipa cu cea mai şubredă apărare din top 9 (29 de goluri primite). Golgeterul Chimiei, Alexandru David, a reuşit 17 goluri până acum, ocupând locul 5 în clasamentul general al golgeterilor.

PALMARES ÎN ULTIMELE 4 SEZOANE:

  • 2016-17: finalistă în Cupa României pe Judeţ
  • 2015-16: locul 9 şi câştigătoare a Cupei României pe Judeţ
  • 2014-15: locul 4
  • 2013-14: locul 7

În concluzie, sâmbătă, pe stadionul Victoria, vom întâlni o echipă decentă, cu călităţile ei fizice şi combative fiind familiari încă din etapa a 2-a.

[DESPRE DEPLASARE]

Întâlnirea suporterilor are loc în parcarea autogării de lângă stadion la ora 9 fix, deplasarea urmând a se face cu maşini personale. Plecare va avea loc cel târziu la ora 9:30, drumul până în Oraşul Victoria durând aproximativ două ore. Se va găsi loc în maşini pentru toţi cei care doresc să însoţească echipa, nici un “stegar” nu va rămâne în urmă.

Stadionul Victoria se află pe strada Stadionului nr. 3, în spatele Primăriei.

Ne vedem la meci. Steagul Renaşte prin noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari